Forskel mellem versioner af "George Foreman"

Spring til navigation Spring til søgning
Ingen ændring i størrelsen ,  for 11 år siden
m (Gendannelse til seneste version ved TXiKiBoT, fjerner ændringer fra 89.186.180.100 (diskussion | bidrag))
Nederlaget til Ali tog hårdt på Foreman, der holdt en pause fra boksningen, indtil han i [[1975]] vendte tilbage i en bizar forestilling, hvor han i [[Toronto]] mødte 5 boksere på én aften. Modstanderne var alle af tvivlsom kvalitet, og kampene regnes ikke for officielle kampe. Mest bemærkelsesværdigt ved arrangementet var, at Muhammad Ali var med-kommentator for amerikansk TV, og benyttede lejligheden til at stjæle showet fra ringside ved højlydt at nedgøre Foreman og heppe på Foremans modstandere, indtil de blev slået ud. Udover det officielle program bød arrangementet også på håndgemæng mellem Foreman og modstandernes sekundanter og en regulær slåskamp mellem Foreman og en af de besejrede boksere.
 
Første officielle kamp efter nederlaget til Ali blev afviklet knap halvandet år senere, da Foreman den [[24. januar]] [[19741976]] mødte Ron Lyle i en kamp om det ledige NABF-mesterskab. Hverken Foreman eller Lyle bekymrede sig om parader, og begge boksere var i gulvet 2 gange hver, inden Foreman i 5. omgang fik stoppet Lyle. Kampen blev af boksetidsskriftet [[Ring Magazine]] kåret som årets kamp i 1976. Foreman mødte herefter Frazier i en returkamp, og viste noget af sin gamle klasse, da han stoppede Frazier i 5. omgang. Foreman blev igen kåret som Årets Bokser af The Ring for sine præstationer i 1976.
 
Foreman jagtede en returkamp mod Ali, men havde ikke held med at få returkampen. I stedet mødte han et par boksere uden de store resultater, inden han den [[17. marts]] [[1977]] mødte Jimmy Young i [[San Juan]], [[Puerto Rico]]. Jimmy Young havde året inden bokset 15 omgange mod Ali i en kamp, som mange mente Young havde vundet på trods af, at Young havde brugt mere tid på at løbe væk fra Ali end at bokse, men Foreman var på trods heraf massiv favorit til at besejre Young. Young viste mere mod end i kampen mod Ali, og Foreman led sit kun andet nederlag i karrieren, da han tabte på point efter 12 hårde omgange, hvor Foreman havde været nede i sidste omgang. Kampen blev af Ring Magazine kåret som årets kamp i 19971977.
 
Efter kampen kollapsede Foreman i omklædningsrummet, og han fik efter eget udsagn en ”religiøs oplevelse”, der medførte, at Foreman opgav boksekarrieren. Han blev i stedet stærkt religiøs, blev ordineret præst, og startede sin egen menighed, ”The Church of Lord Jesus Christ”, i Texas.
Anonym bruger

Navigationsmenu