Kedelsten: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: Kedelsten er en mineralsk aflejring som bundfældes ved kogning eller stilstand i vand, navnligt i kedler. I områder hvor der er hårdt vand, samles større mængder kalk på bunden af el-...
 
lille udvidelse + wiki + kat
Linje 1: Linje 1:
Kedelsten er en mineralsk aflejring som bundfældes ved kogning eller stilstand i vand, navnligt i kedler. I områder hvor der er hårdt vand, samles større mængder kalk på bunden af el-kedlerne.
'''Kedelsten''' er en [[mineral]]sk aflejring som bundfældes ved kogning eller stilstand i vand, navnligt i kedler. Kedelsten skyldes udfældning af salte og andre urenheder i vandet. I områder hvor der er hårdt [[vand]], stort indehold af mineraler i vandet, samles større mængder aflejring på bunden af for eksempel el-kedler end i områder med blødt vand, vand med færre mineraler.

[[Kategori:Vand]]

Versionen fra 5. maj 2010, 19:28

Kedelsten er en mineralsk aflejring som bundfældes ved kogning eller stilstand i vand, navnligt i kedler. Kedelsten skyldes udfældning af salte og andre urenheder i vandet. I områder hvor der er hårdt vand, stort indehold af mineraler i vandet, samles større mængder aflejring på bunden af for eksempel el-kedler end i områder med blødt vand, vand med færre mineraler.