Forskel mellem versioner af "Monkey Business"

Spring til navigation Spring til søgning
142 bytes tilføjet ,  for 15 år siden
ingen redigeringsopsummering
m (kat)
:''Denne artikel omhandler radioprogrammet. For 2005-albummet fra Black Eyed Peas, se [[Monkey Business (album)]].''
 
'''Monkey Business''' ervar et radioprogram på [[P3]] med [[Mads Vangsø]] og [[Adam Duvå Hall]] som værter, der kørte fra 2004 til 2006. Programmet sendeshavde tirsdagmange tilforskellige fredagsendetidspunkter klokkeni 14løbet -af 16dets levetid, modmen tidligeresluttede af med at blive sendt tirsdag til fredag 18klokken 14 - 2216.
 
==Husvenner==
Værterne harhavde adskillige husvenner, som de ringerringede til under programmet. De mest karismatiske ervar Græker-Kaj, "ferskvandspiraten" Jens Viking, Trylle-Birger med hans [[bugtaler]]dukke Fætter Fis.
 
Yderligere kan nævnes:
 
==Bastard pop==
Fra starten af programmet harvar et af "[[hjertebarn|hjertebørnene]]" været [[Bastard pop]] (mix af to eller flere forskellige musiknumre, normalt [[a cappella]]- og melodisporet). Da programmet blev sendt om aftenen, havde de endda en "Bastard chart", der sendtes fast om torsdagen. Af populære Bastard pop DJs kan nævnes ''Funken fra Fredericia'' (der har grundlagt Bastard-pop.dk), ''Bastard-forsyningen'' m. fl.
 
==Spam Bam==
 
==Alle mod alle==
Hovedsegmentet i programmet ervar "Alle mod alle". Det bestårbestod af at en [[lytter]] ringerringede ind til programmet, stillerstillede værterne et [[spørgsmål]], givergav dem 3 svarmuligheder, og 1015 minutter (tidligeredog 15en kort overgang 10) til at finde svaret, primært ved hjælp af [[internet]] og [[telefon]]. FinderFandt værterne det rigtige svar, skalskulle lytteren [[kontinuerlig]]t sige "I nakkede mig" ind over et [[forspil]] til et stykke musik, der nogle gange kankunne være over et minut langt. FinderFandt værterne ikke svaret, ervar det dem der skalskulle igennem ydmygelsen.
 
==Hvem der?==
"Hvem der?" ervar en ny [[leg]], der blev sendt første gang i efteråret [[2005]]. Legen handlerhandlede om at en lytter ringerringede ind. Så fårfik Mads og Adam 3 oplysninger fra personen, hvis navn ikke bliverblev nævnt. Personen hedderhed fra nu af "X". De 3 oplysninger bliverblev givet til lytterne, og derefter måtte alle lyttere ringe ind til programmet, stille et spørgsmål til "X" og derefter, ud fra spørgsmålets svar, sige hvad de trortroede "X" hedderhed. Hvis lytterne ikke kankunne finde ud af det, givergav Mads og Adam en meget let ledetråd. Der spillesblev spillet (som i de fleste af programmets konkurrencer) om en t-shirt.
 
==Eksterne henvisninger==
9

redigeringer

Navigationsmenu