Nexus One: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Retter flertydige links (Android)
m Udskifter http://([\w.-]+\.)?code\.google\.com/ med https://\1code.google.com/
Linje 1: Linje 1:
'''Nexus One''' er en telefon lavet af [[Google]]. Telefonen er en såkaldt smartphone og er lavet i samarbejde med [[HTC]]. Telefonen benytter [[Google Android|Android]] 2.1 som styreprogram. <ref>[http://code.google.com/intl/da/android/ Google Projects for Android]</ref>.
'''Nexus One''' er en telefon lavet af [[Google]]. Telefonen er en såkaldt smartphone og er lavet i samarbejde med [[HTC]]. Telefonen benytter [[Google Android|Android]] 2.1 som styreprogram. <ref>[https://code.google.com/intl/da/android/ Google Projects for Android]</ref>.


Telefonen er udstyret med en 1GHz [[cpu]] af typen [[Snapdragon]] QSD 8250 fra [[Qualcomm]], der bygger på [[ARM (processorarkitektur)|ARM]] arkitekturen.
Telefonen er udstyret med en 1GHz [[cpu]] af typen [[Snapdragon]] QSD 8250 fra [[Qualcomm]], der bygger på [[ARM (processorarkitektur)|ARM]] arkitekturen.

Versionen fra 9. aug. 2015, 21:46

Nexus One er en telefon lavet af Google. Telefonen er en såkaldt smartphone og er lavet i samarbejde med HTC. Telefonen benytter Android 2.1 som styreprogram. [1].

Telefonen er udstyret med en 1GHz cpu af typen Snapdragon QSD 8250 fra Qualcomm, der bygger på ARM arkitekturen.

Som smartphone kan Nexus One vise film, billeder, og har et 5 megapixel kamera, og specielt telefonens navigationsprogram der bygger på Google Maps og kan bruge stemmegenkendelse til at finde destinationerne.

Se også

Note

Teknik og teknologiSpire
Denne artikel om teknik eller teknologi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.