Cand.comm.: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Patchfinder (diskussion | bidrag)
m WPCleaner v1.38 - Fixed using WP:WPCW (Link lig med linktekst (Bot))
Linje 1: Linje 1:
'''Cand.comm.''' (latin: ''candidatus/candidata communicationis'') betegner en person, der har gennemført en 2-årig [[kandidat]]uddannelse på [[Roskilde Universitet|Roskilde Universitet,]] og som har skrevet sit speciale i [[kommunikationsvidenskab]], [[journalistik]] eller performance design. Kandidater, som har skrevet et integreret [[speciale]], kan vælge mellem cand.comm.-titlen eller den titel, der knytter sig til deres andet fag. Titlen har været anvendt siden [[1980]]. Det skal dog nævnes, at kanditdatuddannelsen til journalist tager 3 år, da der er indbygget et år til praktik.
'''Cand.comm.''' (latin: ''candidatus/candidata communicationis'') betegner en person, der har gennemført en 2-årig [[kandidat]]uddannelse på [[Roskilde Universitet]], og som har skrevet sit speciale i [[kommunikationsvidenskab]], [[journalistik]] eller performance design. Kandidater, som har skrevet et integreret [[speciale]], kan vælge mellem cand.comm.-titlen eller den titel, der knytter sig til deres andet fag. Titlen har været anvendt siden [[1980]]. Det skal dog nævnes, at kanditdatuddannelsen til journalist tager 3 år, da der er indbygget et år til praktik.


Dansk Journalistforbund har lavet en enhed særligt til cand.comm.er.
Dansk Journalistforbund har lavet en enhed særligt til cand.comm.er.

Versionen fra 26. jul. 2016, 14:19

Cand.comm. (latin: candidatus/candidata communicationis) betegner en person, der har gennemført en 2-årig kandidatuddannelseRoskilde Universitet, og som har skrevet sit speciale i kommunikationsvidenskab, journalistik eller performance design. Kandidater, som har skrevet et integreret speciale, kan vælge mellem cand.comm.-titlen eller den titel, der knytter sig til deres andet fag. Titlen har været anvendt siden 1980. Det skal dog nævnes, at kanditdatuddannelsen til journalist tager 3 år, da der er indbygget et år til praktik.

Dansk Journalistforbund har lavet en enhed særligt til cand.comm.er.