Brugerdiskussion:Steenth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Brugerdiskussion:Steenthbot)
Spring til navigation Spring til søgning

Bemærk

  • Aflevér ikke dit svar på en diskussionside fra et andet sted på denne side! Aflevér dit svar, hvor diskussionen er! Det er for at holde en diskussion sammen.
  • No translations requests, please!
Arkiver
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 04. Dec 2020 05:30

Rasmus Paludan[redigér wikikode]

Hej Steenth. Du har flyttet Diskussion:Rasmus Paludan (flertydig) til Diskussion:Rasmus Paludan. Har du mulighed for at samle den med den nyere Diskussion:Rasmus Paludan (politiker)?--Kjeldjoh (diskussion) 23. sep 2020, 09:25 (CEST)

Hmm. Der er nogle gamle diskussioner på flertydig siden. Jeg har flyttet rundt på diskussionssiderne igen, så de passer hvad der før Bruger:Pugilist flytning. Så på diskussionssiden for flertydig er kun diskussionen fra 2008... Det kræver noget sammenskrivning af teksten, hvis det skal gøres. Og siderne er flyttet rundt ret mange gange...... Det giver problemerne under flytningen. --Steen Th (diskussion) 23. sep 2020, 09:45 (CEST)
En del af diskussionen er temmelig gammel, og vil under alle omstændigheder med fordel kunne arkiveres, hvilket vel er den praktiske løsning. Der kan så indsættes link til de arkiverede diskussioner på den relevante side. --Pugilist (diskussion) 23. sep 2020, 09:55 (CEST)

Rettelse af sorteringsnøgle[redigér wikikode]

Hej Steen. Er du opmærksom på din bot tilsyneladende kun retter én forekomst af "aa" til "å" i sorteringsnøgler. Se Special:Diff/10509082. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 3. nov 2020, 13:15 (CET)

Ja. Jeg er klar over det. Men det er ikke specielt tit den sker. Og netop i det script kigger i både i DEFAULT, FD og Kategori. Så det er en del specialttilfælgde i forvejen. Så det plejer at blive ordnet ved næste omgang, hvis jeg ikke får øje på det. --Steen Th (diskussion) 3. nov 2020, 16:17 (CET)

IABot-interface og configurewiki[redigér wikikode]

Hej Steenth, jeg tror nok at jeg har fået lov til at konfigurere InternetArchiveBot, da jeg første gang spurgte om det, men han har vist travlt med andre ting (mit indlæg er lige blevet arkiveret igen). Så vidt jeg kan se af skemat her har du også mulighed for at give mig lov. Det er rettigheden "configurewiki", men jeg ved ikke præcist hvordan du skal gøre. Måske skal du søge på mit brugernavn eller måske er det under konfigurer bot, som jeg jo ikke kan se.--Weblars (diskussion) 23. nov 2020, 11:05 (CET)

Det ser ud til at jeg kan gøre det, så jeg har tildelt rettigheden. --Steen Th (diskussion) 23. nov 2020, 11:19 (CET)