Brugerdiskussion:Steenth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Brugerdiskussion:Steenthbot)
Spring til navigation Spring til søgning

Bemærk

  • Aflevér ikke dit svar på en diskussionside fra et andet sted på denne side! Aflevér dit svar, hvor diskussionen er! Det er for at holde en diskussion sammen.
  • No translations requests, please!


Kursiveret titel[redigér wikikode]

Måske {{kursiveret titel}} også skal tilføjes automatisk til artikler med {{infoboks tv}} og {{infoboks avis}}? Er ikke et geni som dig, så er desværre bange for at kludre i det selv. —Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 16. apr 2019, 00:32 (CEST)

Jeg skriver lidt om processen her: Wikipedia-diskussion:WikiProjekt Skabeloner#Kursiveret titel med infoboks. Jeg har taget Skabelon:Infoboks avis, da den var på listen. Og jeg tager Skabelon:Infoboks tv senere - den er også oplagt. --Steen Th (diskussion) 16. apr 2019, 10:14 (CEST)
Okay, mange tak! —Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 16. apr 2019, 12:28 (CEST)
Hej Steen. Vil bare lige rose dig for skabelon-arbejdet. Det er super smart at integrere kursiveret titel i infobokse! Rigtig godt initiativ. Toxophilus (diskussion) 20. apr 2019, 20:14 (CEST)

Nyheder for maj 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
11. årgang, nr. 5 - udgivet 8. maj 2019

Iw - nysgerrig[redigér wikikode]

Hej Steen. Du er vist i gang med at slette gammeldags iw-angivelser i en række artikler, hvilket jeg også selv gør, når jeg støder på dem. Men jeg blev lidt forvirret over, at du med denne redigering kun fjerner én af flere iw-er. Jeg er sikker på, at du har en forklaring, jeg er bare nysgerrig efter at høre den. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. maj 2019, 16:26 (CEST)

Jeg lader de interwiki-links, hvor der stadig er et interwiki-link, som findes som et andet emne være, hvor indholdet er på den wiki. Det er typisk referencer til lister over med et anker: fx en:Penalty card#Red card linker til rødt kort på enwiki - men der er ingen selvstædig artikel på enwiki med rødt kort.... Jeg har en arbejdsliste, hvor jeg kan se, hvad der bør slettes i Bruger:Steenth/sandkasse48. I Bruger:Steenth/sandkasse6 kommer det interwiki-links, som bliver tilbage. --Steen Th (diskussion) 11. maj 2019, 16:35 (CEST)
Tak for forklaringen. Jeg går ud fra, at man ikke kan angive et anker på Wikidata. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 11. maj 2019, 16:45 (CEST)
Jep. Man ikke tilføje et anker på Wikidata. Den metode man bruger, er at sætte det i en omstilling. Men man ikke tilføj direkte en omstilling til wikidata. Så man oprette eller ændre en omstilling til en side, som tilføjes wikidata og ændre siden til en omstilling bagefter. Der er ønsker om at kunne tilføj omstillinger til wikidata.
Ellers har jeg fået gjort den runde færdig, som jeg var igang med, så det som er tilbage er i Bruger:Steenth/lister/Wikidata interwiki forskelle, hvor kan være interwiki-konflikter og Bruger:Steenth/sandkasse6, hvor de fleste links er med ankre. For at understøtte overblik over interwiki-konflikker, kigger jeg på en rapport, hvor man kan se en samling af alle links for de mulige Wikidata-emner. --Steen Th (diskussion) 11. maj 2019, 22:23 (CEST)

Kursiv titel til Infoboks computerspil[redigér wikikode]

Hej Steen. Du har, så vidt jeg husker, ændret i skabelonen til Infoboks album, så alle albums med denne infoboks får kursiveret titlen. Kan du gøre det samme for Infoboks computerspil? Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. jun 2019, 14:41 (CEST)

@Toxophilus: Jeg har ændret {{Infoboks computerspil}}. Jeg har noget oprydning derefter, hvor {{Kursiveret titel}} e.lign. brugers i forvejen. --Steen Th (diskussion) 26. jun 2019, 10:09 (CEST)
Fantastisk. Det var hurtigt eksekveret. Tak for det. Det vil helt sikkert gøre artiklerne mere ensrettede. Mvh. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2019, 10:11 (CEST)

Nyheder for juli 2019[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 6 - udgivet 4. juli 2019

Tilkobling af kategorier[redigér wikikode]

Hej Steen. Da du før har hjulpet mig med kategorisering får du lige et spørgsmål fra mig, som jeg sikkert også kunne have stillet andre steder (andre er velkomne til at bryde ind :) ).

Når jeg opretter nye artikler er det ikke hver gang at de kategorier, som efterfølgende kommer fra Wikidata "slår igennem". Jeg har her til aften eksempelvis lavet to artikler, Ronnie Rees og Ian Harte. Ved førstnævnte vil du kunne se, at han fremgår af de kategorier der også fremgår på artikelsiden om ham, eksempelvis Kategori:Fodboldspillere fra Coventry City F.C. og Kategori: Fodboldspillere fra Swansea City A.F.C. Anderledes står det til med Ian Harte. Selvom det på hans artikelside ser ud til, at han eksempelvis er tilknyttet kategorierne Kategori:Fodboldspillere fra Sunderland A.F.C. og Kategori:Fodboldspillere fra Reading F.C., så er han ikke til at se når man går ind på kategorien. Jeg kan ikke gennemskue, hvad jeg gør forkert i dét tilfælde som jeg gør rigtigt ved det første. Kan du (eller en anden) hjælpe? På forhånd mange tak! Celtics (diskussion) 13. jul 2019, 20:36 (CEST)

Hej Celtics. Jeg kan se Ian Harte i kategorierne. Er du opmærksom på at han står under H for Harte. Sorteringen i kategorien er sat med 3. parameter i skabelonen {{FD}}. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 13. jul 2019, 21:12 (CEST)
Det er et problem, at ikke alle ændringer står igen, når det er wikidata. Hvis du opdager det igen, så lav en nul-redigering. Dvs. du gemmer artiklen uden at ændre noget. Det medfører at der bag om sker en opdatering af tabelværk - det er netop det, som mangler. Det viser noget, som ikke passer med tabellerne. Når tilføjer til en artikel til wikidata, så brug "Tilføj links" - den laver efter tilføjelsen til wikidata en nul-redigering. Det sker ikke, hvis du tilføjer inde i wikidata. Ellers har jeg lavet en nul-redigering på Ian Harte --Steen Th (diskussion) 13. jul 2019, 21:14 (CEST)
Endnu et tip - Kategori:Artikler uden sportshenvisninger fra Wikidata og Kategori:Artikler med sportshenvisninger og uden kobling til Wikidata har de artikler, som det er gået udover. Prøv med 'Relaterede ændringer' i kategorierne at se de sidste ændringer i de artikler. --Steen Th (diskussion) 13. jul 2019, 21:19 (CEST)
Nu kan jeg godt se ham, han var ikke til at se umiddelbart efter jeg lavede artiklerne. Jeg har prøvet med nulredigeringerne på flere af de andre artikler der har problemerne, og det lader til at virke, så det prøver jeg fremover. Tusind tak!