Brugerdiskussion:Steenth

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Brugerdiskussion:Steenthbot)
Spring til navigation Spring til søgning

Bemærk

  • Aflevér ikke dit svar på en diskussionside fra et andet sted på denne side! Aflevér dit svar, hvor diskussionen er! Det er for at holde en diskussion sammen.
  • No translations requests, please!
Arkiver
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 12. Apr 2021 18:26

InternetArchiveBoot[redigér wikikode]

Hej Steen. Da jeg ikke rigtig ved, hvor jeg skal få svar på mit spørgsmål henvender jeg mig til dig. Jeg ser, at InternetArchiveBoot er ved at ændre mine links til "korttilkirken.dk" til Wayback Machine med link til min side tilbage til 2015. Hvis dette er en generel ændring af mine links, er det jo en rigtig dum oplysning at komme ind på, da rigtig mange oplysninger om de enkelte kirker er ændret siden da (hjemmesider, gravsteder, pastorater, sogne etc. ). Jeg ved, at man kan indsætte et link, der modvirker dette, men det orker jeg ikke ved alle kirkelinks. Jeg formoder, at du har styr på, hvordan dette link sættes ind med boot. Hvis tilbagerulning til Wayback Machine er en beslutning, størstedelen af "de øverste" på Wikipedia er enige i, og dette bliver gennemført ved alle kirkelinks, er mit arbejde med at holde kirkelinks på Wikipedia opdaterede jo direkte i modstrid med, hvad man får af oplysninger på den tilbageskuende side. I så tilfælde er jeg færdig med at holde Wikipedias kirkesider opdaterede. Med venlig hilsen Preben GøssingKort til kirken (diskussion) 20. jan 2021, 16:48 (CET)

Det det rolig. Bot'en har ikke ændret de url'er, men tilføjet efter dit link en henvisning til en arkiveret udgave, som er tæt på det tidspunkt, hvor du indsætte din henvisning. Det hele indeholdt i skabelon {{Webarchive}}.
Ellers er der ikke nogen "øverste" ledelse. Men det er nogle brugere, som arbejde med det længde og haft konsensus til at arbejde med det. --Steen Th (diskussion) 20. jan 2021, 18:57 (CET)
Hej Steen. Fint nok, jeg har først nu set, at der er to links, er hele tiden kommet til at trykke på det "forkerte" Kort til kirken (diskussion) 20. jan 2021, 19:48 (CET)
Hvis man er administrator kan man vist nok sige nej til arkivlinks for hele domæner, altså fx korttilkirken.dk. Det kan gøres i iabot-interfacet. Måske ville det være en god ide her, fordi linket irriterer Bruger:Kort til kirken?--Weblars (diskussion) 21. jan 2021, 01:17 (CET)

Wikipedia:Artikler med flest indgående artikellink[redigér wikikode]

Din bot genererer Wikipedia:Artikler med flest indgående artikellink, men jeg kunne ønske Wikipedia:Artikler med flest udgående artikellink. En liste med udgående links vil være gavnligt for at øge sammenhængen mellem artikler. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. feb 2021, 17:09 (CET)

Jeg har på et tidspunkt sendt dig et regneark med antal links på alle artikler. Vil du have den igen? Top 10 lige nu er: Værker på Statens Museum for Kunst - 1437 stk, Thailand - 1369 stk, Middelaldercentret - 991 stk, Postnumre i Danmark - 926 stk, USA - 915 stk, Elefantordenen - 906 stk, Europavejsrute - 883 stk, Indien - 882 stk, København - 870 og Sverige - 870 stk. Nogle af dem kommer de fleste links fra navigationsbokse - det er svært at få dem ud af listen. --Steen Th (diskussion) 22. feb 2021, 17:43 (CET)
Tak for dit svar - det er ok med top 10. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. feb 2021, 18:56 (CET)

Fodboldtrup[redigér wikikode]

Hej! Er det mulig å gøre fodboldskabelonen sådan som den svenske moed både flag og varianter. Og også nummer og med invoke. Check hvordan skabelonen rundt landshold fungerer på andre sprog. En kan ha både landsholdstrup og klubtrup sammen sådan som den svenske skabelonen. Mvh Sondre --62.73.207.204 5. mar 2021, 15:22 (CET)

"intentional sitelink to redirect"[redigér wikikode]

Har du bemærket at man på wikidata kan angive et sitelink som "intentional redirect"? Se f.eks. det tyske sitelink på wikidata:Q37947038. Jeg ved ikke hvor vigtigt det er, men ville lige gøre opmærksom på det. --Hjart (diskussion) 6. apr 2021, 08:58 (CEST)

Jeg har set det. Jeg har fundet hvordan det sættes. Men når man har ændret omdirigeringen tilbage, så kan man ikke ændret det igen. Så det skal ske imellem det er sat ud af drift. Men det er ikke specielt let at arbejde med. Wikidata ikke designet til at håndtere omdirigeringer. --Steen Th (diskussion) 6. apr 2021, 09:22 (CEST)
Jeg forsøgte at sætte det på artiklen, men opdagede selvfølgelig at det blev lidt for besværligt. Skal det på et tidspunkt gøres skal det være via en bot. --Hjart (diskussion) 6. apr 2021, 09:45 (CEST)
Jeg er begyndt at bruge det. Og jeg hat tjekket om det har været i brug. Men jeg kan ikke se intentional sitelink to redirect (Q70894304) i det gamle database-dump, som jeg pt. har af Wikidata. Et problem, som også en bot-kørsel bliver ramt af, at man ikke kan redigere i omdirigeringer. Så der skal slås et tjek fra. --Steen Th (diskussion) 6. apr 2021, 11:06 (CEST)