O.J. Simpson: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
6 bytes fjernet ,  for 5 år siden
bare en lille fejl :)
m (→‎Eksterne henvisninger: * {{sportshenvisninger}})
(bare en lille fejl :))
'''Orenthal James Simpson''', kendt som '''O.J. Simpson''' (født [[9. juli]] [[1947]]), også kaldt "The Juice", er en pensioneret [[amerikansk fodbold]]spiller, [[skuespiller]], talsmand og dømt kriminel. Han blev først kendt som amerikansk fodboldspiller. Han udmærkede sig som den første NFL-spiller, som løb mere end 2000 [[yard]]s med bolden, en rekord han satte i 1973-sæsonen.
 
I 1995 blev O.J. Simpson frikendt for [[mord]] på Nicole Simpson og hendes ven Ron Goldman. Senere, i 2006, udgav han en bog der hedbogen ''If I did it'', hvor han med detaljer beskriver, hvad han ville have gjort, hvis han havde dræbt sin ekskone og Ron Goldman.
 
Den 4. februar 1997 i [[Santa Monica (Californien)|Santa Monica]], blev O.J. Simpson kendt erstatningsretslig ansvarlig for dødsfaldene til Nicole Brown Simpson og Ronald Goldman, og han blev dømt til at betale en erstatning på 33,5 millioner dollar. På dette tidspunkt havde Simpson brugt hele sin formue og mere til på forsvaret i straffesagen, og han havde ingen mulighed for at betale en sådan sum.
Anonym bruger

Navigationsmenu