Forskel mellem versioner af "MellemFingaMuzik"

Spring til navigation Spring til søgning
49 bytes tilføjet ,  for 2 år siden
ingen redigeringsopsummering
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
Tags: Mobilredigering Mobilwebredigering
{{Ingen kilder|dato=maj 2019}}
{{wikify|dato=januar 2018}}
'''MellemFingaMuzik''' er en dansk [[hiphop]]gruppe, bestående af [[rapper]]ne Stepz, Cl!ntZ og Branco. Gruppen begyndte at udgive sange under navnet MellemFingaMuzik i slutningen af 2011, hvorefter de joinede det daværende pladeselskab HideOut. På det tidspunkt var rapperen [[Jooks]] og [[Sivas]] også på HideOut.
 
Efter cirka et år gik HideOut i opløsning og alle artister blev spredt. MellemFingaMuzik startede et samarbejde med det nyoprettede selskab GroundedIshøj Ungdomsskole med Mulla i spidsen. På samme tid, slog MellemFingaMuzik sig sammen med Benny Jamz, Mikail Özel, Kesi og Gilli, fra B.O.C. kollektivet, og dannede den fælles front Molotov Movement (nu kendt som MoloDrenene).
 
Hele Molo koordinerede deres debut EP'er, som droppede samtidig med Ækte Vare Filmen, et univers som sangen DAUDA også var en del af. Gilli udgav Ækte Vare EP'en, mens MellemFingaMuzik udgav "MellemFingaMuzik" EP'en, som var en blanding af sange der før var udgivet på YouTube, samt 2 nye numre ('Salute' og 'Molotov').
Anonym bruger

Navigationsmenu