Diskussion:EM i håndbold 2016 (kvinder)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Handball pictogram Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Håndbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af håndboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvordan kan det her være et B når der er overordnet kun opremsning af fakta i lister? Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 18. dec 2016, 23:56 (CET)

Fordi det netop er de vigtigste informationer der er samlet. En listeartikel er ikke dårlig bare fordi det er en listeartikel. mvh Tøndemageren (diskussion) 19. dec 2016, 09:50 (CET)
Jeg mener bare... skulle det så ikke være et klasse=liste? Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 19. dec 2016, 14:26 (CET)
Nej, for det er ikke en liste artikel. Det er en ganske normal artikel om en sportsbegivenhed - disse vil ofte stå i en liste-agtig form, da der er rigtigt meget der kan forklares gennem tabeller og opremsninger af kampene i skabeloner. Dette gør ikke artiklen dårligere, ej heller en decideret listeartikel. mvh Tøndemageren (diskussion) 19. dec 2016, 15:42 (CET)
Okay. Ville bare forstå hvordan tankegangen er. Tak for det. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 19. dec 2016, 16:14 (CET)