Diskussion:Jiddu Krishnamurti

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Indien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Indien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Indienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Afsnittet om Krishnamurtis tænkning[rediger kildetekst]

Jeg har til hensigt at slette præsentationen af Krishnamurtis tænkning og alene bevare biografien pga. feedback om at præsentationen er for kompleks, for vanskelig at forstå og for idiosynkratisk, men væsentligst da fortolkning af Krishnamurtis tænkning er kontroversiel som mange Krishnamurti interesserede mener ikke bør finde sted, eller overhovedet forsøges. Krishnamurtis egne tekster skal stå alene er holdningen. Er der nogen har nogen indvendinger mod det? (Skrev Peterflor (diskussion • bidrag) 10. sep 2017, 17:51. Husk at signere dine indlæg.)

Hvad hans tilhængere mener, er ikke særligt relevant for Wikipedia. Men bortset fra det trænger artiklen gevaldigt til at blive tyndet ud eller forsynet med kilder, så der kunne sikkert sagtens skæres løs i afsnittet om hans tænkning. Men jeg kan se, at du selv har skrevet det meste af det, så hvorfor vil du pludselig ikke have det stående længere? Vh. SorenRK (diskussion) 10. sep 2017, 17:57 (CEST)

Som sagt er tilbagemeldingen at min præsentation af Krishnamurtis centrale temaer er for kompleks og vanskeligt forståelig. Jeg kunne gøre det, som du foreslår i stedet for, nemlig 'tynde ud' dvs. bevare det centrale indhold men forenkle formuleringerne (og tilføje flere kildehenvisninger). Hvis jeg selv skal sige det er artiklen rimelig god og klar, men folk har jo forskellige forudsætninger.