TeamSpeak

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
TeamSpeak
Original skaber(e) Ralf Ludwig
Niels Werensteijn
Udvikler(e) TeamSpeak Systems
Udgivet 26. august 2002
Stabil version 3.0.13.1(klient)
3.0.10.3(server) (23 april 2012)
Operativsystem Linux
Mac OS X
Windows
Platform Computer (PC)
Tilgængelig på Engelsk og Tysk.
Type VoIP
Licens Ophavsret freeware
Hjemmeside TeamSpeak.com

TeamSpeak er et VoIP-program, der bliver brugt af folk der gerne vil kommunikere nemt online, for eksempel som supplement til de kommunikationsmetoder, der er indbygget i onlinespil. eller i stedet for klienten Skype

TeamSpeak er nemlig kendt for at yde mindre, i forhold til forbrug af ens computers resurser. og er typisk valgt for klaner der spiller professionelt, eller semi-professionelt. ved brugen af VoIP kan TeamSpeak udnytte den data

og gøre en forbindelse ofte mere sikker imod nedbrud og udfald i samtalen, ofte er det kendte tegn for VoIP. og TeamSpeak er derfor et godt valg for at kunne tale gratis med flere personer.

TeamSpeak har dog et miljø krav om at for at 2 eller flere personer skal kunne føre en samtale skal, de forbinde til en server, det er ofte lette at finde, da TeamSpeak er bredt.

det er muligt at have sin egen TeamSpeak server på sin egen computer, men det er typisk at have installeret det på en server så der altid kan opnås forbindelse.

Med TeamSpeak er det typisk at have en fælle samtale, som forgå i nogle "rum" på en server. Det er muligt at blive over 100 personer tilsluttet, på samme server. Man kan fordele sig ud i forskellige rum på serveren. De behøver ikke alle sammen, være i den samme samtale.

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]


Software Stub
Denne artikel om software er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.