TeamSpeak

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgMaskinoversættelse og/eller tvivlsomt indhold
Denne sides indhold bærer præg af at være en maskinoversættelse og/eller meget dårligt og uklart formuleret (også kaldet "dåsedansk"). Det vurderes at sproget er så dårligt og eventuelt forkert eller til at misforstå, at det bør omskrives eller oversættes på ny. Du kan hjælpe med at oversætte til korrekt dansk i denne og lignende artikler.
Hvis dette ikke sker inden for kort tid, kan en sletning komme på tale.
Se evt. denne sides diskussionsside eller i artikelhistorikken.
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
TeamSpeak
Original skaber(e) Ralf Ludwig
Niels Werensteijn
Udvikler(e) TeamSpeak Systems
Udgivet 26. august 2002
Stabil version 3.0.13.1(klient)
3.0.10.3(server) (23 april 2012)
Operativsystem Linux
Mac OS X
Windows
Platform Computer (PC)
Tilgængelig på Engelsk og Tysk.
Type VoIP
Licens Ophavsret freeware
Hjemmeside TeamSpeak.com

TeamSpeak er et VoIP-program, der bliver brugt af folk der gerne vil kommunikere nemt online, for eksempel som supplement til de kommunikationsmetoder, der er indbygget i onlinespil, eller i stedet for klienten Skype.

TeamSpeak er nemlig kendt for at yde mindre, i forhold til forbrug af ens computers resurser.[kilde mangler][bør uddybes] og er typisk valgt for klaner der spiller professionelt[kilde mangler][bør uddybes], eller semi-professionelt. ved brugen af VoIP kan TeamSpeak udnytte den data

og gøre en forbindelse ofte mere sikker imod nedbrud og udfald i samtalen[kilde mangler], ofte er det kendte tegn for VoIP. og TeamSpeak er derfor et godt valg for at kunne tale gratis med flere personer.

TeamSpeak har dog et miljø krav om at for at 2 eller flere personer skal kunne føre en samtale skal, de forbinde til en server, det er ofte lette at finde, da TeamSpeak er bredt.[kilde mangler]

det er muligt at have sin egen TeamSpeak server på sin egen computer, men det er typisk at have installeret det på en server så der altid kan opnås forbindelse.[bør uddybes]

Med TeamSpeak er det typisk at have en fælle samtale, som forgå i nogle "rum" på en server. Det er muligt at blive over 100 personer tilsluttet, på samme server. Man kan fordele sig ud i forskellige rum på serveren. De behøver ikke alle sammen, være i den samme samtale.[bør uddybes]

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]


SoftwareStub
Denne artikel om software er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.