Teit Ritzau

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Teit Ritzau
Født 12. oktober 1956 Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Uddannelses­sted Den Danske Filmskole (1988-1989) Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Iværksætter, filminstruktør Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Teit Ritzau (født 12. oktober 1956) er en dansk udstillingsarrangør og erhvervsleder, der har produceret op mod 300 udstillinger i ind- og udland. Han fik sit gennembrud i 1980'erne med udstillinger om dinosaurer og hologrammer.

Ritzau er oprindelig uddannet læge i 1983 og manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole i 1987, men har fokuseret på produktion af udstillinger efter at han i 1986 stod bag en succesfuld holografisk udstilling i Tivoli. Han har dog også lavet film.

Han stod bag udstillingen om H.C. Andersen i 2005.

I 2009 gennemførte han udstillingen: Gustav Klimt – In serch of the "Total Artwork" – en af de største og mest populære kusntudstillinger arrangeret i Asien til dato. Undover dette arbejder han genem selskabet TTV med et større Tintin project der skal åbne samtidig med Steven Spielberg's store Tintin Film projekt i 2011.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
FirmaSpire
Denne biografi om en erhvervsleder er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi