The Falling Man

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

The Falling Man er et fotografi taget af Richard Drew klokken 09.41.15 den 11. september 2001.

Billedet viser en mand, der falder ned fra et af World Trade Centers tårne under terrorangrebet den 11. september 2001 i New York. Manden var en af personerne fanget i de øverste etager af bygningen, og som tilsynladene valgte at springe i døden, frem for at dø af ild og røg. Oprindeligt blev den faldne person identificeret som Norberto Hernandez af journalisten Peter Cheney i avisen Globe and Mail, men da familien så billedserien igennem, fastslog de, at det ikke var ham.

Efter at have set hele billedeserien, som Richard Drew tog af "The Falling Man", og ikke kun det ene billede, argumenterede Peter Cheney for, at det var en mand ved navn Jonathan Briley, som arbejdede på en restauranten "Windows of the World" i nordtårnet. Restaurantdirektøren så billederne og var overbevist om, at det var Jonathan Briley. Familien har også set billederne syntes, det lignede ham. "The Falling Mans" identitet er dog endnu ikke offentligt bekræftet.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

USASpire
Denne artikel relateret til USA er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump