The Red Jumpsuit Apparatus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDenne artikel behøver tilrettelse af sproget.
Sproget i denne artikel er af lav kvalitet på grund af stavefejl, grammatikfejl, uklare formuleringer eller sin uencyklopædiske stil.
Du kan hjælpe Wikipedia ved at forbedre teksten.

The Red Jumpsuit Apparatus er et band dannet i år 2003 i Florida. Bandet bestod af hoved vokalist Ronnie Winter, leadguitarist Elias Reidy, bassist Joey Westwood, guitarist Duke Kitchens, og trommeslager Jon Wilkes; alle udførte back-up vokal.

Historie[redigér | redigér wikikode]

The Red Jumpsuit Apparatus begyndte som et lokal band i Middleburg, syd for Jacksonville i Florida. Ifølge The Red Jumpsuit Apparatus's hjemmeside, var bandets navn udvalgt ved at placere tilfældige ord på en væg og så give hver af bandmedlemmerne bind for øjnene, så de kom til at udvælge 3 ord..resultatet var Red Jumpsuit Apparatus blev linket sammen.

De fik deres første demo The Red Jumpsuit ud i år 2005. Så begyndte de at lave flere demo versioner med blandt andet "Ass Shaker" "Justify" og "Face Down". Senere i år 2006 løslod de deres første album med singlerne: "Face Down", "False Pretense", "Your Guardian Angel", og "Damn Regret". De fik guld November 27, 2006 af the RIAA for at overskride udsendings grænsen med 500,000 kopier. I February 2007 deltog de i US Take Action!

En form for koncert udført for at forhindre ungdoms selvmord, sammen med bands som My Chemical Romance og Rise Against. Deres sang "In Fate's Hands" er kommet med i video spillet Madden NFL 07.

The Red Jumpsuit Apparatus "Don't You Fake It" Deluxe Edition (CD/DVD) var løsladt i April 3, 2007. CDen indholdte albumet og 2 exclusive sange, med acoustic versioner af "Face Down" og et nummer der aldrig var løsladt ud af Australien "Disconnected".

The Red Jumpsuit Apparatus holdt sammen med Virgin Records for at rejse midler til the National Coalition Against Domestic Violence.(en anti vold organisation) De gik også i gang med the Take Action koncert! some sponsornes svar imod ungdoms selvmord og dyremishandling.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]


MusikgruppeStub
Denne artikel om en amerikansk musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.