Spring til indhold

Thomas Tram Pedersen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
Thomas Tram Pedersen
Født28. juli 1967
Sønderborg
Uddannelse og virke
BeskæftigelseByplanlægger, historiker Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Thomas Tram Pedersen (født 1967) er en dansk historiker, byplanlægger, forsker og museumsmand, der har arbejdet med formidlingen af dansk militærhistorie gennem en lang årrække.

Pedersen har blandt andet været museumsinspektørTøjhusmuseet i København og museumsfaglig chef på Koldkrigsmuseum Stevnsfort og senest afdelingsleder på Danmarks Borgcenter i Vordingborg.

Thomas Tram Pedersen har medvirket i en lang række TV- og radioudsendelser om særligt den kolde krig med fokus på at skabe en større offentlig opmærksomhed på denne periode i historien.

Siden 2016 har Thomas Tram Pedersen arbejdet som selvstændig konsulent og indehaver af virksomheden PlanScape. Han har rådgivet en række virksomheder, kommuner og andre myndigheder omkring formidling, bygningsbevaring og byplanlægning.

FilosofSpire
Denne biografi af en historiker er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Artiklen om Thomas Tram Pedersen kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.