Tjæreborgvej

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Tjæreborgvej
24
Basisdata
Længde: 12,5 km
Region: Syddanmark

Tjæreborgvej er en 2 sporet motortrafikvej der går fra Esbjerg S ved Esbjergmotorvejen E20 til Brandgård, den er en del af primærrute 24.

Vejen starter ved Esbjergmotorvejen E20 og føres derefter mod syd, den passerer Vestre Strandvej hvor der er forbindelse til Tjæreborg, den føres videre og passerer to rastepladser der ligger på begge sider af motortrafikvejen (på den nordlige side med adgang til Tjæreborg Indsø/Lille Mallorca), rastepladserne har toiletter og kort-faciliteter. Vejen fortsætter og passerer Østerbyvej og Sneum Slusevej/Præstegårdsvej hvor der er forbindelse til Ålbæk og Allerup. Vejen fortsætter derefter videre sydpå og passerer Sneum Åvej hvor der er forbindelse til Store Darum.

Motortrafikvejen fortsætter videre som Varde Hovedvej mod Ribe, som almindelig hovedlandevej.

TrafikSpire
Denne trafikartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Odczyt z laty.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.
Gnome-dev-camera.svgDenne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.