Tysklands fodboldforbund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Deutscher Fußball-Bund
UEFA
Grundlagt 1900
Hovedkvarter Frankfurt am Main
Medlem af FIFA 1904
Medlem af UEFA 1954
Præsident Reinhard Grindel
Hjemmeside DFB.de

Deutscher Fußball-Bund (DFB) er Tysklands nationale fodboldforbund og dermed det øverste ledelsesorgan for fodbold i landet. Det administrerer de tyske fodbolddivisioner og landsholdet og har hovedsæde i Frankfurt.

Forbundet blev grundlagt i 1900. Det blev medlem af FIFA i 1900 og medlem af UEFA i 1954.


DFB og samarbejde med andre firmaer[redigér | rediger kildetekst]

DFB bliver sponsoreret og samarbejder med en del andre firmaer. På deres hjemmeside kan man altid se, hvem DFB samarbejder med. I øjeblikket har DFB et samarbejde med blandt andet Coca Cola, Commerzbank og Samsung. Derudover har DFB udvidet deres samarbejde med bwin (online spiludbyder) i 2019, som kommer til at indebære aktiviteter indenfor markedsføring og integritetsprojekter og er gældende fra 1. januar 2019 indtil 31. december 2022. Det udvidede samarbejde imellem de to handler blandt andet om spilleafhængighed og matchfixing og forebyggelsen af begge fænomener.[1]

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Online spiludbyder udvider samarbejde med Tysklands Fodboldforbund". onlinecasino.dk/nyheder/. 4. marts 2019. Hentet 2019-04-10.

Ekstern henvisning[redigér | rediger kildetekst]

FodboldSpire
Denne artikel om en fodboldorganisation er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.