Vejby Tisvilde Fodbold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Vejby-Tisvilde Fodbold, forkortet VTF, er en sammenlægning af fodboldafdelingerne i Vejby IF og Tisvildeleje GF.

Sammenslutningen havde stiftende generalforsamling 19. februar 1998. På det tidspunkt havde samarbejdet dog været godt i gang nogle år. Første år med fælles seniorhold var 1997 og de lilla trøjer kom på banen som fælles ungdomshold mellem Vejby og Tisvilde allerede i starten af 1990'erne, hvor der også blev lavet fælles oldboys/veteran-hold.

Ved sammenslutningen overtog VTF Vejbys licens i serie 4

I 1991-93 havde Vejby sin højeste placering i serie 2.

Første formand for VTF var Poul Erik Dam. Siden har Kurt Christiansen, Johnny Angelsø og Jakob Mygind beklædt posten, indtil hovedformand for Vejby IF - og tidligere formand for Vejby IF-fodbold i en længere årrække - Niels Jørgen Larsen tog over i juni 2008. VTF anvender såvel baneanlægget i Vejby som i Tisvilde.

2021: Klubben har to herrersenior hold i serie 2 og 4. Holdet trænes af Jesper Olsen og Jonas Thomsen. Holdleder er Jimmie Folkmann. De har også et kvindeseniorhold i serie 2, som trænes af Johnny Mikkelsen. Holdleder er Søren Bay Larsen. Det er det eneste 11-mandshold for kvinder i Gribskov Kommune. Klubben har også to U-19 hold, hvor det bedste ligger i mesterrækken. De har også to U15 8-mandshold i henholdsvis drenge og pigerækken. Klubben har også veteran, +60, ungdoms, og børnehold i klubben.

Bestyrelsen består af:

Formand Niels Jørgen Larsen, Kasserer og Næstformand Johnny Mikkelsen, Steen E. Petersen, Erik Jepsen, Allan Jensen. Suppleanter er Torben Nielsen og Jesper Jul Larsen.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

FodboldSpire
Denne artikel om en fodboldklub er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.