White Pony

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
White Pony
Oprindelse Danmark
Genre Pop, Rock, Electronica
Aktive år 2008 -
Medlemmer Pato Siebenhaar
Lasse Lyngbo

White Pony er en DJ/ producer-duo bestående af Pato Siebenhaar, kendt for bl.a. sine egne udgivelser, som producer og projektet Trolle//Siebenhaar, og Diefenbachs Lasse Lyngbo, som ved siden af også har gang i elektroniske soloprojekter og som bl.a. har lavet musik og lyddesigns til diverse teaterforestillinger.

Begge har desuden sammen og hver for sig remixet flere danske og udenlandske kunstnere deriblandt Jokeren, As In RebekkaMaria, The Floor Is Made Of Lava og Ol’ Dirty Bastard’s ”Shimmy Shimmy Ya” (feat. Josephine Philip fra JaConfetti), som har givet dem et stort undergrundshit.

White Pony blev først for alvor en realitet, da Siebenhaar og Lyngbo i februar 2008 deltog i og vandt den første udgave af iPod Battle, der blev afholdt på Vega Natklub – et sted begge herrer i øvrigt tidligere har slået deres DJ-folder.

I sommeren 2008 var White Pony P3's Uundgåelige med singlen "Falling", som blev gæstet af Tobias K fra The Floor Is Made Of Lava på vokal og indeholdt førstegangs-rap fra Land aka. Asbjørn Auring Grimm, som ellers er frontfigur i det danske indie-band Decorate.Decorate.

White Pony arbejder på udgivelsen af et debutalbum. Førstesinglen fra det kommende album er "Down At Jimmies".

Referencer[redigér | redigér wikikode]

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]