Wikipedia-diskussion:Autopatruljerede

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

For tidligere diskussioner, se Wikipedia-diskussion:Autopatrol/arkiv

Fjernelse af tekst[rediger kildetekst]

Hej. Jeg syntes vi bør fjerne "Bemærk dog, at du i almindelighed ikke får meddelelse om, at du er autopatruljeret, da det er en information, der kun bruges af patruljanter og administratorer og ikke vil påvirke dine redigeringer." fra Wikipedia:Autopatruljerede da man får besked. Man får en besked under meddelelser som fortæller at ens rettigheder er blevet ændre, og hvad de er ændret til. Jeg vil fortage fjernelsen hvis det ikke kommen nogle kommentar de næste par dage. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 5. feb 2016, 21:53 (CET)

Man kunne også omskrive det, så der står, at man vil få besked om ændringen via meddelelsessystemet, hvis man ikke har slået disse beskeder fra, men at man i almindelighed ikke får besked af den administrator, der foretog rettighedsændringen.
- Sarrus (db) d. 6. feb 2016, 11:48 (CET)
Sidstnævnte løsning er jeg personligt mere til; autopatrol har i min verden altid været markant mere interessant for erfarne brugere af systemet, der netop har fokus på patruljering, end for helt nytilkomne brugere, der stadig er ved at finde ud af, hvordan man sætter elektronisk pen til papir, og for hvem bureaukratiet bag oftest er aldeles ligegyldigt. --Medic (Lindblad) (diskussion) 6. feb 2016, 12:14 (CET)
Autopatrol giver ikke adgang til at markere andres redigeringer som patruljerede, så de personer, der får denne "rettighed", behøver ikke at interessere sig for patruljering. Uanset om sætningen skal stå på denne side eller ej, kan vi ikke lave om på, at systemet giver besked til den pågældende bruger via Wikimedias meddelelsessystem.
- Sarrus (db) d. 6. feb 2016, 12:42 (CET)