Wikipedia-diskussion:Efterspurgte fodboldklubber

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Wikipedia:Efterspurgte fodboldklubber

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Siden er en kopi af en ønskeseddel over fodboldklubber, som også findes på Kategoridiskussion:Fodboldklubber. (skrev Danand (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Der er links til den, så det mest praktiske er vel bare at lade den redirecte til ønskelisten. --Palnatoke (diskussion) 3. nov 2012, 11:16 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - jeg syntes generelt bare at den er unødvendig. Jeg mener ikke at vi skal have en "Wikipedia side" hvor der bare står nogle få fodbolds klubber som vi ønsker. De folboldklubber skal nok blive oprettet, når en bruger/ip tager sig tid, eller har lyst til at lave den. ---Simeondahl (diskussion) 5. nov 2012, 22:14 (CET)
Simeon: Pointen med den slags lister er at nogen (hvemsomhelst) kan tænke over et emne og sige "hvis vi har artikler om X, Y og Z, dækker vi hele området" - og jo flere områder, vi på den måde dækker, jo bedre bliver Wikipedia. Derfor er forskellige ønskelister en god ting. Konkret er der så ikke nogen grund til både at have en kategori-ønskeliste og en "efterspurgte"-side for samme emne. --Palnatoke (diskussion) 5. nov 2012, 22:46 (CET)
Jeg opdager nu, at siden faktisk ikke er en kopi, men blot indlejrer ønskelisten - med andre ord: Der ér kun én liste, og den liste vises så flere steder. --Palnatoke (diskussion) 5. nov 2012, 22:50 (CET)

[redigeringskonflikt

  • Symbol neutral vote.svg Neutral - Jeg kan sagtens se pointen med den nu, men syntes stadig der bliver lidt meget hvis alle de fodboldklubber vi ønsker skal på en lille liste. Men i Wikipedia da gjort det i lang tid, så det virker (håber jeg). Så derfor trækker jeg min "slet" tilbage :) --Simeondahl (diskussion) 5. nov 2012, 22:54 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke konsensus om at ændre på status quo – artiklen beholdes. --Cgtdk (diskussionbidrag) 25. nov 2012, 12:10 (CET)