Wikipedia-diskussion:Månedens Samarbejde

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ugens samarbejde i stedet[rediger kildetekst]

Det gik jo meget godt med at samarbejde om artiklen Religion, men efterhånden som artiklen blev bedre og bedre faldt interessen. Jeg synes en artikel om måneden er for lang tid, og derfor vil det være bedre hvis vi gik over til "Ugens artikel" eller "Hveranden ugens artikel" (dårligt navn, men kunne ikke finde på bedre). Hvad synes i andre? --Maitch 29. aug 2005 kl. 16:05 (CEST)

Lhademmor er fuldstændig enig. Et måneds-samarbejde virker en kende for stort. Skal vi stemme om det?
Muligvis man skulle overveje at droppe dette initiativ baseret på denne, sidste og forrige måneds samarbejde og resultaterne heraf sammenlignet med resultaterne af de samme måneders temaer. Her sker ingenting, temaerne eksploderer til gode artikler. Jeg hælder mere til at droppe samarbejdet :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 13. mar 2006 kl. 10:45 (CET)

Var det et godt samarbejde? Som jeg ser det er det snarere et eksempel på at dansk er for lille et sprogområde til at en Wikipedia kan fungerer. Der er simpelthen ikke nok kvalificerede folk som har interesse. Bruger:Anjoe der læser filosofi er det nærmeste på en person med akademiske kvalifikationer på området der deltog. Derfor fik jeg lov til næsten uantastet at skrive min egen essay om emnet. Grunden til at der ikke skete mere var at jeg havde fået sagt alle de ting jeg havde at sige om emnet. --Per Abrahamsen 29. aug 2005 kl. 16:32 (CEST)

Nu er det jo ikke sådan, at artiklerne skal være perfekte når samarbejdet er slut. Der vil altid være ting som kan rettes eller tilføjes. Hvis du ser på versionen før og artiklen nu, så er det en markant forbedring. I øvrigt er dette projekt vigtigt, da det producerer længere artikler i stedet for alle de stubartikler som bliver oprettet dagligt. --Maitch 29. aug 2005 kl. 16:41 (CEST)

Stemmer søges[rediger kildetekst]

Jeg er ved at være klar til at ændre månedens samarbejde, men indtil videre har der kun været 4 stemmer og de nominerede står lige - er der ikke lige nogen der gider smide et stk. blik og en stemme på siden? Mvh Malene Thyssen Diskussion 30. nov 2005 kl. 21:06 (CET)

4280 artikler med stub[rediger kildetekst]

Månedens samarbejde er at udvide artikler med stub men med 4280 stubs er det jo en umulig opgave. Kunne nogle ikke finde ud af hvilke artikle med stub der er flest artikler der henviser til så vi kan begynde med dem?? Lennart Larsen 18. jun 2006 kl. 06:53 (CEST)

Jeg har anmodet om noget lignende på brønden tidligere. --Lhademmor 18. jun 2006 kl. 13:47 (CEST)