Wikipedia-diskussion:Mest ønskede artikler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Diskussioner uden overskrift[redigér wikikode]

Mest ønskede artikler er efter min mening et rigtigt nyttigt værktøj, da Speciel:Wantedpages er forurenet af alle mulige autogenererede referencer fra div. skabeloner. Desværre er Mest-ønskede-artikler-listen ved at være godt og grundigt forældet. Så midt spørgsmål er, om der ikke er en, der har mulighed for at lave en ny og opdateret version?--B.A.C. 18. feb 2006 kl. 20:20 (CET)

Enig, jeg synes bestemt også, at vi skal have et opdateret (nyt) dump fra databasen. Da jeg er ny har jeg desværre ikke viden til at udføre den slags :-)--So9q 11. mar 2006 kl. 11:50 (CET)
Også enig. Det kunne være rart med et nyt dump. Santac 24. jul 2006 kl. 18:27 (CEST)
Osse enig. Er det muligt at lave dumpet så der fra starten står tal ud for artiklerne i stedet for den blå firkant? Jeg holder meget af at se hvor meget listen skrumper ind, når jeg (for sjældent) fjerner blå links... :-) G®iffen 24. jul 2006 kl. 18:53 (CEST)

Jeg vil gerne oprette en ny udgave af siden. Har selv nogle ideer til den nye side. Oprettelsen sker inden for et halvt år M 21. okt 2006 kl. 23:12 (CEST)

Jeg er nysgerrig - vil du løfte sløret for de nye ideer? G®iffen 22. okt 2006 kl. 12:21 (CEST)

Jeg vil lave en emneopdelt efterlysning side. Så er det letter at gå lige til det emne man ved meget om. På nuværende tidspunkt er emnerne: Biler, Firmaer, Drikkevare, Erhvervsfolk. Men der kommer mange flere senere!!! Er glad for din interesse G®iffen. I må godt komme med ideer, så undersøger jeg det. Bare læg dem på denne diskussion-side. PÅ FORHÅND TAK --M 24. okt 2006 kl. 19:06 (CEST)

Er lidt nysgerrig om det er blevet til noget med de nye ideer? Kan se at du er startet lidt på din brugerside. Santac 25. mar 2007 kl. 09:46 (CEST)

Er lidt i tvivl hvad jeg skal kalde siden. Forslag er velkommen. Ide jeg selv har tænkt over er"manglende artikler" eller ting. Jeg tror at jeg laver en side med navnet"ønsket artikler(emneopdelt).--M 25. mar 2007 kl. 18:36 (CEST)

Foreslår i så fald "Ønskede artikler (emneopdelt)" med -de og mellemrum før parantes. G®iffen 25. mar 2007 kl. 20:17 (CEST)

Sortering[redigér wikikode]

Som I kan se, har jeg nu både medtaget antal henvisninger i alt og antal forskellige sider som de kommer fra. Hvilket er de 2 antal er det bedst at sortere listen efter? Skal der evt. være 2 lister med hver sin sortering? Byrial 26. apr 2007 kl. 17:03 (CEST)


Antallet af røde links[redigér wikikode]

Det virker overvældende med det store antal af røde links fra en del artikler, men mange af disse henvisninger kommer fra skabeloner. Måske kunne det være en idé at undlader henvisninger fra skabeloner eller alternativt lave to lister en med henvisninger fra skabeloner og en med henvisninger fra teksten i artiklerne. --Villy Fink Isaksen 28. mar 2009, 10:18 (CET)

Ja, jeg er opmærksom på forholdet, men det er ikke nemt at ændre. Jeg overvejer en metode, men kan endnu ikke love noget. Byrial 28. mar 2009, 13:04 (CET)
Så Villy, endelig er henvisningerne fra skabeloner igen ikke talt med.
NB. Den nye liste indeholder List of Lost episodes som der tilsyneladende ikke er henvisninger til fra artikler. Linkene som mit program fandt, er i parameteren "Episode list" i kald af skabelonen {{Afsnit af tv-serie}}. Men da skabelonen ikke har en parameter med det navn, bruges henvisningerne ikke, hvilket mit program ikke kan se. Man kan hvilke artikler det drejer sig om, på http://toolserver.org/~kolossos/templatetiger/tt-table4.php?lang=da&template=Afsnit%20af%20tv-serie&where=Episode%20list&is=List%20of%20Lost%20episodes&offset=0&limit=60. (Templatetiger er et godt værktøj til at finde artikler som bruger skabeloner på bestemte måder, men desværre lidt svært at bruge da man selv skal konstruere sine URL'er. Det er bliver nok gjort mere brugervenligt med tiden). Byrial 23. maj 2009, 06:33 (CEST)

Artiklen er robotoprettet og redigeringer overskives[redigér wikikode]

Bemærk at artiklen er robotoprettet og at redigeringer overskrives.

  • Hvis man har ønsker til artikler kan de skrives på den manuelt vedligeholdte liste i Wikipedia:WikiProjekt Efterspurgte artikler.
  • Bemærk også at man kan undersøge det artikelemne der fremkommer med et rødt link: Klik på det røde link, og klik på "Hvad henviser hertil" under "Værktøjer" i venstremenuen. Det kan give et indtryk af flertydighedsproblematikker og anden afklaring. Ved flertydighed bør man rette i den henvisende artikel.

@Tostarpadius: Ping. --Madglad (diskussion) 18. okt 2016, 11:47 (CEST)

Forsøg på opdeling[redigér wikikode]

Jeg kigger på en opdeling af denne rapport i emner - der er et bud på Bruger:Steenth/sandkasse34. Men problemet er at administrer lister af artikler, som linker til de røde links, som skal bruges til opdeling. Til film har jeg allerede en liste. Men de øvrige er det indhold i bestemte kategorier eller brug af bestemte navigationsbokse som styre det. Og der må helst ikke være for mange links. Så fx japanske fodboldklubber er vanskelige uden at få alle fodboldspillere med... men listen kunne bruges til fx finde de områder, hvor der kunne mangle en navigationsboks. --Steen Th (diskussion) 2. sep 2017, 10:56 (CEST)