Wikipedia-diskussion:Sletningsforslag/Kategori:Slægtshjemmesider

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Hvad menes der med "manglende notabilitet", når der snakkes om en hjemmeside med bla. over 40.000 konkrete henvisninger til Danmarks Adels Aarbog? (Denne usignerede kommentar er skrevet af Fholbek (diskussion • bidrag) 13. okt 2017, 04:44‎)

Jeg er ikke helt med på, hvad du mener? Hvilken hjemmeside er det, du taler om?
Nu er det jo en diskussion, der fandt sted for en del år siden, og de artikler, der var indeholdt i kategorien er (som det fremgår) alle slettet. Men som det fremgår af diskussionen, er der tale om artikler om en række hjemmesider, der handler om slægtsforskning af mere eller mindre afgrænsede omfang - og i den sidste ende en kategori, der samler disse artikler. Hvis det er en bestemt af hjemmesiderne, du taler om, vil jeg anbefale, at du finder diskussionssiden til den slettede artikel og argumenterer på denne. Alternativt kan du oprette et forslag om at gendanne den artikel, du måske mener fejlagtigt er fjernet. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. okt 2017, 08:46 (CEST)
Nå, jeg kiggede ikke ordentlig efter - jeg går ud fra, at du hentyder til finnholbek.dk. Jeg har kigget lidt på udgaven, som blev oprettet af Ribewiki tilbage i november 2013 samt på din hjemmeside. Jeg er nok af den overbevisning, at selv om det ser ud til at være en fin og grundig hjemmeside, så mener jeg, at vi skal være tilbageholdende med artikler om hjemmesider og kun medtage nogle, der har en meget stor udbredelse og/eller er af officiel karakter. Til gengæld kunne det sagtens være, at vi kan bruge hjemmesiden som kilde til artiklerne om de mere fremtrædende personer af de forskellige slægter, du arbejder med. Hvis du fortsat mener, at en artikel om hjemmesiden er relevant, så vil jeg gerne (som før) opfordre dig til at oprette et gendannelsesforslag. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. okt 2017, 09:00 (CEST)