Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/min sandkasse er blevet flyttet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej. Efter at jeg fik et spørgsmål på min diskussionsside fra PerV, forsøgte jeg at løse problemet han nævnte, og derefter indsatte jeg noget tekst i min sandkasse, og nævnte det for ham, det var ment som et forslag til at forbedre artiklen Moskvas metro. Men i stedet for at kopiere teksten til sin egen sandkasse, som åbenbart var hans intention, så flyttede han min sandkasseside (jeg har kun den ene) til sin sandkasse eller en testside, denne her: Brugerdiskussion:Bruger:PerV/sandkasse13. Jeg forsøgte at flytte den tilbage, men kom til at flytte den til Bruger:Bruger:EileenSanda/sandkasse - og da jeg så forsøgte at flytte den til Bruger:EileenSanda/sandkasse, så stod der, at det kunne jeg ikke, for den side er allerede oprettet! Jeg vil gerne have den tilbage igen hvor den var og med den tilhørende historik, den hører i hvert fald ikke hjemme hos en anden bruger. Er der mon nogen der kan hjælpe? Mvh. EileenSanda (diskussion) 16. jan 2017, 01:12 (CET)

@EileenSanda: - jeg forstår altså ikke helt hvad du mener. Kan godt se noget er gået helt galt her. Kan du ikke kort sige hvor du vil have de forskellige sider flyttet hen, hvad hvad du gerne vil have slettet. --SimmeD (diskussion, bidrag) 17. jan 2017, 12:13 (CET)
Så er den flyttet med historik og det hele. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 17. jan 2017, 13:02 (CET)
Ja, nu er den flyttet tilbage igen med historikken, tusind tak Necessary Evil - SimmeD, problemet er løst nu :) Jeg ville såmænd bare have min sandkasse tilbage igen med den tilhørende historik, og den er tilbage nu. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 17. jan 2017, 13:06 (CET)