Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Greasysweet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mest af alt kunne jeg godt tænke mig at høre jeres vurdering af mig og mine bidrag her på Wikipedia. Jeg kunne godt tænke mig at være administrator så jeg bedre kan bekæmpe hærværk. Jeg er godt klar over at det kan gøres uden de sidste værktøjer, men det vil lette arbejdet for mig, da det er yderst frustrerende ikke at kunne slette hærværkssider og blokere ondsindede IP'er. Jeg er også udemærket klar over, at jeg ikke har været på Wikipedia i sønderligt lang tid, men da jeg har været her i over 6 måneder, og har mere end 1.000 redigeringer, finder jeg det passende at ansøge. Måske er jeg ikke 100% aktiv i alle diskussioner på Wikipedia, men det skal nok komme med tiden, hvis det bliver nødvendigt.

Mest af alt kunne jeg godt tænke mig en vurdering af mine bidrag, og af mig selv, så I eventuelt kunne forklare mig de krav der bliver stillet til en administrator-aspirant, som jeg ikke formåer at opnå på baggrund af mine redigeringer, hvis der skulle være nogen. Jeg vil respektere alles meninger og råd, og tage dem til mig fornuftigt, hvis I ikke syntes at jeg er klar endnu. --Greasysweet 10. dec 2011, 13:36 (CET) -

  • Støtter Både din ansøgning og dine bidrag lyder som en udmærket beskrivelse af dig selv. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 10. dec 2011, 20:37 (CET)
  • Støtter - Ja både dine bidrag og deltagelse i diskussioner ser fint ud for mig. --Pelle Hansen 10. dec 2011, 22:29 (CET)
  • Støtter ikke Jeg har kigget dine sidste 500 redigeringer flyvsk igennem og du har da gjort et godt arbejde. Din deltagen i diskussioner synes dog præget af "det lader jeg andre om at afgøre", "enig med de vise ord fra xxx" osv. En administrator bør heller ikke bruge aggresivt (?) sprog som "Forstå, at du ikke skal vandalisere" [1] - uanset hvem han/hun kommunikerer med. Og så handler det også om at forbedre Wikipedia: I stedet for at indsætte substub her [2] kunne du have bruge ét minut længere tid og indsat det billede, der bliver brugt på enwiki. Selvom denne artikel er kort, indeholder den væsentlige informationer og skal efter min mening ikke slettes. Forsat god arbejdslyst. Med venlig hilsen Nillerdk 11. dec 2011, 08:42 (CET)
  •  Kommentar - Til Nillerdk: Da jeg brugte et "aggresivt" ordvalg, "Forstå, at du ikke skal vandalisere", havde jeg læst følgende tekst på Anmodning om administratorstatus, hvor der står:

"Det er imidlertid her vigtigt, at man både kan vise omtanke, så man ikke skaber unødige konflikter, men samtidig også kan handle hurtigt og hårdt overfor brugere, der udøver gentagent hærværk eller ikke er modtagelige for fornuft."

Er det ikke nogenlunde det samme som jeg udviste over for Skjoett, da han netop ikke virkede modtagelig for fornuft, og havde været blokeret flere gange, på grund af gentaget hærværk? --Greasysweet 11. dec 2011, 09:17 (CET) -

  • Støtter ikke - er meget enig med Nillerdk. f.eks tyder redigeringer og diskussion UNFCCC-artiklen ikke på den store forståelse af første del af citatet ovenfor (Det er imidlertid her vigtigt, at man både kan vise omtanke, så man ikke skaber unødige konflikter,..). Her ville en rettelse og forbedring måske have medført en fremtidig bidragyder, mens håndteringen kan have ført til det modsatte. Men fortsæt endelig det gode arbejde med patruljeringen, så vil du med tiden måske udvikle administratorpotentiale; Det handler også om en langsigtet interesse for projektet - de fleste administratorer har været bidragydere i flere år før de søge admin-status - Nico 11. dec 2011, 12:00 (CET)
  •  Kommentar - Jeg kan ihvertfald garantere, at jeg bliver på Wikipedia :-) Og du har ret, Nico, jeg skulle måske have håndteret sagen med UNFCCC anderledes, men da der på diskussionsiden stod: "En abe har slettet informationerne. Med venlig hilsen Nissen", blev jeg en smule vred over det. Det var selvfølgelig en klar fejlhandling fra min side, som jeg godt kan se var forkert nu, men så vidt jeg kan se, har alle de råd, der er blevet givet til mig, virket. Jeg tror ikke, jeg nogensinde har begået samme fejl to gange, efter at jeg var blevet "corrected". Hvis der dog er et tilfælde, vil jeg gerne se det, så det ikke kan ske igen :-) - Greasysweet 11. dec 2011, 12:38 (CET) -
  • Støtter ikke - Jeg tror som Nico, at det vil være godt at vente lidt. Jeg mener, at det vil være godt med lidt flere erfaringer med forskellige diskussioner, kontroverser og lignende, så vi kan se, hvordan du reagerer i disse situationer, inden du evt. får administratorkasketten. Men fortsat bare det gode arbejde; så skal det sikkert nok komme. Mvh. Arne (Amjaabc) 11. dec 2011, 22:25 (CET)
  •  Kommentar - Det er helt sikkert, at erfaringen nok skal komme med hensyn til diskussioner, kontroverser, og lignene, det er rigtigt; og måske har jeg heller ikke så meget erfaring med diverse andre forskellige andre ting. Men, en af de største grunde til, at jeg kunne tænke mig administratorkasketten, er dens værktøjer, b.la slette funktionen og blokerings funktionen. Det vil lette arbejdet en hel del for jer andre, er jeg sikker på, med hensyn til hærværk. Og selv med administratorkasketten på, vil forskellige ting nok komme af sig selv (forhåbentligt meget snart), som hvis jeg ikke havde den på. Men som sagt, det er jeres vurdering :-). --Greasysweet 12. dec 2011, 08:02 (CET) -
  • Støtter ikke - At ønske administrator status med den begrundelse at så er det lettere at bekæmbe hærværk, er efter min mening en lidt tynd begrundelse. Hærværk kan godt bekæmbes uden admin status, desuden så skal slette og blokerings værktøjerne kun betjenes af personer som ikke lader sig provokere af andres sprogbrug - den der kan bruge disse værktøjer skal have en hvis diplomatisk sans. Desuden så er administrator ikke noget man bliver fordi man syntes at det vil gørre visse opgaver lettere, det er noget man bliver fordi andre har tillid til at det vil gørre deres arbejde lettere. --Wholle 13. dec 2011, 22:11 (CET)
Tør man spørge, om blandt andet dig, Wholle, har tillid til mit arbejde? :-) --Greasysweet 13. dec 2011, 22:26 (CET)
Jeg har intet at udsætte på dit arbejde, men jeg har ikke tillid til at du har nok diplomat i dig til at være administrator. --Wholle 13. dec 2011, 23:03 (CET)
Det forstår jeg godt, da jeg heller ikke har været her i særligt lang tid. Det er godt, at du ikke betvivler mit arbejde, det er nemlig derfor, at jeg er her :-) --Greasysweet 13. dec 2011, 23:07 (CET) -
  •  Kommentar - Nu vil "jobbet" som administrator jo gøre det meget lettere at bekæmpe hærværk, istedet for i stedet for blot at indsætte en nonsens/hurtigslet skabelon, for man muligheden for at slette sider og blokere, det er en frustration for os patruljanter. En administrator skal naturligvis også kunne handle på egen hånd, hjælpe nybegyndere og have et yderst godt kendskab til Wikipedia's politikker og normer, her er jeg ikke i tvivl, derfor støtter jeg. (Skrev Pelle Hansen (diskussion • bidrag) 13. dec 2011, 22:33‎. Husk at signere dine indlæg.)
  • Støtter ikke Det er med lidt tungt hjerte at jeg må undlade at støtte din ansøgning denne gang. Meget af min begrundelse har andre redegjort ganske fint for herover. Jeg synes bestemt du gør et rigtigt godt stykke arbejde; dine redigeringer er fornuftige, du holder dig til politikker og normer, dit aktivitetsniveau eller generelle engagement har jeg ikke en finger at sætte på, og dine patruljeringer virker til at være korrekte. Jeg er for så vidt enig med dig i at administratorer skal kunne handle hårdt og hurtigt og tæller det egentlig på positivsiden, at du har modet til at gøre forsøget - også selv om jeg er enig i Nillerdk og Nicos betragtninger om den konkrete hændelse og sprogbrug. Du angiver selv at dit hovedformål med at få adminflaget er hærværksbekæmpelse, herunder mulighed for at slette og blokere. Selv om de funktioner er blandt de mest synlige, er det for mig at se ikke en admins hovedopgave - og det er hér, betragtningerne om tålmodighed, sprogbrug og diplomatisk sans får relevans. Jeg synes heller ikke at vi har set nok til dig i debatter og diskussioner til at vi kan danne os et klart billede af hvordan du håndterer især de "besværlige" brugere. Det er langt fra alle brugere der formår at tale pænt, især lige efter man har slettet den artikel de har brugt timer på... og desværre føler jeg mig endnu ikke overbevist om at du har den nødvendige "pondus" eller især tålmodighed til at håndtere det. Men! Jeg tror bestemt det kommer. Hæng i, deltag noget mere i livet "bag" Wikipedia, tag de andre gode råd til dig, så tror jeg på du kommer langt. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 13. dec 2011, 22:47 (CET)

Da der ikke er konsensus om at give dig administratorrettigheder, lukkes anmodningen, men prøv igen når du har fået mere erfaring på de i kommentarene fremhævede områder. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. dec 2011, 16:02 (CET)