Wikipedia:Evaluering/Casper & Mandrilaftalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Casper & Mandrilaftalen[rediger kildetekst]

Jeg ønsker en evaluering af nævnte artikel med henblik på forfremmelse til FA.--SprigStamp (diskussion) 12. sep 2017, 23:44 (CEST)

Da artiklen ikke har modtaget feedback i snart to uger, og evalueringen i morgen kan betragtes som inaktiv, vil jeg indstille artiklen til Fremragende-status efter i morgen. Nu er det annonceret, så der er mulighed for at markere på falderebet.--SprigStamp (diskussion) 25. sep 2017, 12:13 (CEST)

Hej SprigStamp. Det er en yderst imponerende artikel. Stort cadeau herfra. Man kunne dog med fordel oprette en række af de røde henvisninger frem for at henvise til engelsk Wikipedia. Der er samtidig flere flertydige (fx taxa) og påstande med kilde mangler-skabeloner, hvilket bør være udbedret inden en eventuel udnævnelse til FA. --Morten1997 (diskussion) 26. sep 2017, 21:50 (CEST)

Mange tak for kommentaren. Jeg har rettet de flertydige links, jeg umiddelbart kunne få øje på, og så har jeg oprettet Harry Hill (tv-serie) ved at oversætte en:Harry Hill (TV series). Jeg vil i de kommende dage sætte kilder på de påstande, der mangler det, og se om jeg kan lave nogle korte oversættelser af de resterende engelske artikler.--SprigStamp (diskussion) 27. sep 2017, 02:22 (CEST)