Wikipedia:Evaluering/Fjernelsespolitikken

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

For at holde listen fra at blive for stor bør du flytte inaktive evalueringer til det nuværende arkiv. Fjern venligst følgende slags evalueringer fra listen:

  • Efterspørgsler som ikke er passende som evalueringer, for eksempel ønsker om hjælp til at modvirke hærværk, til at løse uoverensstemmelser mellem brugere eller finde ophavsretsproblemer, bør fjernes omgående, hvilket er i alles interesse, da personen der efterspurgte en evaluering højst sandsynligt ikke vil få respons på problemerne her. Informer personen der ønskede en evaluering på vedkommendes diskussionsside om fjernelsen og begrundelsen, og forsøg at anbefale en bedre side til efterspørgslen, for eksempel for hærværk Wikipedia:Hærværk eller Wikipedia:Landsbybrønden for andre slags uoverensstemmelser.
  • Evalueringer som har modtaget en eller flere svar og som ikke har vist nogen aktivitet i 2 uger bør fjernes medmindre det er tydeligt bemærket at nogen arbejder på nogle af de problemer som nævnes i evalueringen.
  • Evaluering som er ældre end 1 måned eller uden datoer bør fjernes medmindre det er tydeligt bemærket at nogen arbejder på nogle af de problemer som nævnes i evalueringen.