Wikipedia:Evaluering/marts 2009

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne side indeholder de ønskede evalueringer, der er ældre end 1 måned, ikke har modtaget feedback i de sidste 2 uger, ikke er signeret, er blevet nomineret til god artikel, fremragende artikel eller på en anden måde ikke opfyldte de foreskrevne regler for en evaluering. Hvis en af dine ønskede evalueringer fejlagtigt er blevet flyttet herind undskylder vi meget og du kan bare kopiere den ind på hovedsiden igen med din signatur (~~~~)


Villy Søvndal[rediger kildetekst]

Som noget helt nyt (og banebrydende?) kunne jeg godt tænke mig at prøve at udvide dækningen af nuværende danske politikere. Denne artikel vil jeg æde min hat på bliver en af de mest læste i perioden op til næste folketingsvalg, og derfor er det også en enestående mulighed for at vise Wikipedia fra sin bedste side. Herudover er artikler om nuværende politikere generelt POV-minefelter så det kunne være rart at få stablet et eksempel på en velskrevet artikel på benene. Nå, det var en lang propagandasmøre - sagen er denne: Hvad mangler artiklen? Hvad ville pynte? osv osv. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 14. mar 2009, 19:00 (CET)

Jeg har sammenlignet artiklen med en fremragende artikel omkring en politikker på engelsk wikipedia. Afsnittet Biografi skal muligvis spittes op i flere afsnit. Afsnittene kan muligvis være: opvækst, kariere, politisk kariere, familie og personligt liv. Et afsnit omhandlede politiske synspunkter kunne man også lave. --Fredelige 26. mar 2009, 12:17 (CET)
Jeg synes også godt at artiklen kan nævne nogle af de mindre smarte ting. Den er vist p.t. ret flink overfor Vily. Fx er der slettet noget siden denne version http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Villy_S%C3%B8vndal&oldid=1029218#Kuriosum. Det fortæller efter min opfattelse noget om den udvikling Villy har gennemgået fra at være en "spøjs fyr på venstrefløjen" til at være en mere seriøs politiker. --MGA73 26. mar 2009, 13:51 (CET)
Det er nu nævnt. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 26. mar 2009, 15:57 (CET)