Wikipedia:Gendannelsesforslag/SYSTRA

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Siden SYSTRA på wikipedia på dansk bør gendannes da denne representere en oversættelse af tilsvarende sider på fransk/engelsk. (skrev 87.59.239.100 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  • Edit-delete.svg Gendan ikke Artiklen var meget rodet og fyldt med sprogfejl. Det vil i mine øjne være bedre at starte forfra på en frisk. --|EPO| COM: 13. mar 2010, 13:49 (CET)
  • Edit-delete.svg Gendan ikke - Artiklen bærer tydelig præg af at være copy/pastet materiale, fra en anden sammenhæng - uden nogen form for tilpasning af sprog til encyklopædisk sammenhæng. Er enig i at det nok er lettere at starte fra grunden, (dvs. med en introduktion om virksomhedens arbejdsfelt, hjemsted og historie mv. i almindelig sammenhængende tekst) og jeg ikke ser nogen problemer med notabiliteten - Nico 13. mar 2010, 14:37 (CET)

Teksten er korrekt, jeg har manuelt oversat teksten men det er korrekt at der skal laves nogle formatering. men jeg kan ikke finde ud af at lave afsnitsinddeling. Det kunne være rart hvis disse så som knapper. det ville hjælpe novicer. og det med at indlægge billeder (formsat typer osv)

Jeg søger pt hjælp fra andre til at kunne lave en redigering som er ens med de franske sider - men det tager tid at finde nogle der ved hvordan man gør.

Jeg er uerfaren med wiki - sandkassen er en alternativ men den sletter alt hverdag efter kl 16.00. Jeg har også lige fundet ud af hvilken kategori artiklen kan høre til i Danmark - nemlig virksomhed i DK.

jeg skal også finde ud af hvordan jeg kan genbruge de billeder som SYSTRA har på de franske og engelske sider.

Det nemmeste er hvis vi kunne have kopieret den franske side - men det kunne jeg ikke finde ud af - det havde være det nemmeste da hele formatteringen i såfald med tabeller osv var på plads.

Derfor er jeg ikke enig i at siden skal slettes med mindre at jeg kan kopiere den franske side og overføre mit tekstoversættelse i de enkelte felter.

  • enig at der skal laves paragrafer
  • enig at der skal lægges tabeller
  • enig at der skal indsættes billeder

men det tager mig nok 2-3 måneder at finde ud af det så jeg beder om lidt tålmodighed. Det er ikke alle som er nørder og wiki syntaks experter.

Jeg ville gerne derfor anmode at siden bringes tilbage så jeg kan forsætte med redigeringsarbejdet som I naturligvis beder om. Og har i fif om tabel, billeder afsnit indsættelser hører jeg gerne. Specielt det med billeder for det er ikke klart for mig hvordan jeg bruger de samme billeder som findes allerede. Pierre Tissot

Jeg undrer mig også at men ikke får en mail der siger at siden nu bliver fjernet?

Hvis du opretter en brugerkonto, kan du få dig en privat sandkasse. Så kan jeg fiske den slettede tekst frem til dig.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 13. mar 2010, 16:00 (CET)


MEGET GERNE jeg har en bruger konto kaldet SYSTRADK. Hvis i også lige hjælper mig med hvordan jeg får fat i den privat sandkassen på kontoen. MANGE TAK

Hvis du logger på og smider en notits herunder, kan jeg oprette sandkassen til dig :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 14. mar 2010, 12:05 (CET)

ER sket jeg har lavet en sandkasse under brugerside. VH

Kære Sarrus jeg har oprettet en sandkasse i min bruger side under SYSTRADK du kan nu hente SYSTRA DK - men også hente SYSTRA franske side til mig for denne er jo kodet i forevejen - der kan jeg nøjes med at indsætte min oversættelse - op til dig.