Wikipedia:Gendannelsesforslag/Wemind

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Wemind har løst opgaver for en lang række af Danmarks største virksomheder (bl.a. Grundfos, Nordea, FLS, Udenrigsministeriet) og artiklen bør derfor gendannes. (skrev LKolind (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

I den del af social media/kommunikations/management consulting-verdenen, jeg har kontakt med, er Wemind så absolut en af de mere kendte virksomheder. Det kan naturligvis tænkes at jeg bare har kontakt med et skævt segment, men det tror jeg nu ikke. --Palnatoke 13. nov 2010, 12:06 (CET)
Jeg indstillede den oprindelige artikel til sletning, da jeg ikke mente at notabiliteten fremgik og da jeg ikke umiddelbart kunne finde nogle eksterne kilder, der understøttede denne.
Det eneste, der umiddelbart springer i øjnene, hvis man, som udenforstående ikke kender til branchen, er at Lars Kolind har medvirket til opbygningen af virksomheden. Giver dette tilstrækkeligt notabilitet? Jeg mener det ikke. Knud Winckelmann 14. nov 2010, 14:56 (CET)

Symbol comment vote.svg Kommentar: Jeg er enig med Kolind i, at sletningsforslaget var lige tyndt nok. Jeg tror såmænd godt, der kunne være plads til en pæn, ikke-relkameagtig artikel - med kilder. --Andreas Müller 25. nov 2010, 11:40 (CET)

  • Gnome-undelete.svg Gendan Reklamebureauet står både bag TED-konferencerne i Danmark og og ekspert i sociale medier og forfatter Jacob Bøtter som direktør. --Peter Mulvany 7. jan 2011, 15:13 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Hvis en uafhængig bruger kan oprette en artikel, der viser notabilitet, med tilhørende kilder, så for min skyld ingen alarm. Knud Winckelmann 7. jan 2011, 15:39 (CET)
  • Øhh. Hvordan gør man? Er der nogen, der trykker på en knap, der hedder gendan? Hvis nogen vil gendanne artiklen, skal jeg flux skrive den om ud fra en wikivinkel. Der er vel ingen grund til at jeg skriver en helt ny artikel, hvis jeg bare kan rette i den oprindelige tekst. Peter Mulvany 10. jan 2011, 13:17 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen er hermed gendannet
- Sarrus (db) d. 15. jan 2011, 18:29 (CET)