Wikipedia:Landsbybrønden/Aktuelt på mobilforsiden?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Aktuelt på mobilforsiden?[rediger kildetekst]

Jeg har i noget tid undret mig over, at rubrikken "Aktuelle begivenheder" ikke findes på mobilvisningen. Er der en særlig grund til det ? Vi bør vel alt andet lige have samme indhold, uanset om Wikipedias forside læses i desktop- eller mobilversion. --Pugilist (diskussion) 23. jan 2015, 08:05 (CET)

Jeg har nu indsat de aktuelle begivenheder på mobilforsiden. Desværre husker jeg ikke, hvorfor jeg i sin tid endte med ikke at medtage det afsnit.
Normalt vil en mobilside have en mindre indholdsmængde end en desktopside pga. en mindre skærm og begrænsede datamængder i folks abonnementer. På trods af at de fleste af vores "nabosprog" har små mobilforsider, er det måske ikke vigtigt i netop Wikipedias tilfælde, fordi selve artiklerne alligevel er uforkortede og til tider kan være enormt store.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 23. jan 2015, 20:42 (CET)
Takker. Der er vel også sket en udvikling i mobilenheders skærmstørrelse, Wi-Fi og pris for datatrafik de seneste par år. Jeg har ikke statistikken ved hånden, men jeg mener, at det er en meget stor andel af visningerne, der vises ved mobile enheder. Super, at det er rettet. --Pugilist (diskussion) 23. jan 2015, 22:35 (CET)