Wikipedia:Landsbybrønden/Forskel på skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Forskel på skabeloner[redigér wikikode]

Hvilken forskel er der på at indsætte {{nonsens}} eller {{hurtigslet}}? Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 8. jan 2009, 16:45 (CET)

Forskellen fremgår da tydeligt af skabelonerne. --Rasmusbyg 8. jan 2009, 16:50 (CET)
Men jeg spørger fordi at sletningsbegrundelsen for artikler markeret med dem nu angives som "Nonsens/hærværk" for dem begge to, hvor det tidligere var hhv. "Nonsens" og "Hærværk". Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 8. jan 2009, 16:54 (CET)
Jeg synes egentlig heller ikke at det er tydeligt, hvor forskellen ligger. Hvis en artikel tydeligvis er nonsens, f.eks. en opdigtet historie eller lign. så sæt {{nonsens}} på. Men i og med at artikler med begge skabeloner kommer i Kategori:Sider der bør slettes pga. hærværk, så vil jeg mene at det ikke er så vigtigt hvilken man sætter på. -- Danielle 8. jan 2009, 16:57 (CET)
Hvis artiklen indeholder f.eks. ukvemsord, chikane el.lign. plejer jeg at smække en {{hurtigslet}} på, mens jeg plejer at smække en {{nonsens}} på, hvis det, som Danielle siger, blot er en opdigtet historie el.lign. (sidstnævnte kan for så vidt også mærkes med {{uencyklopædisk}} eller {{joke}}). Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 8. jan 2009, 17:01 (CET)
PS: Når jeg smækker en {{nonsens}} eller {{hurtigslet}} på en artikel, plejer jeg også at smække en {{test}}, {{test2}} eller {{test3}} på vandalens brugerdiskussionsside. Christian Giersing (Skriv til mig her...) 8. jan 2009, 17:04 (CET)
Oprindelig var min tanke med skabelonerne, at når man ville markere en nonsens-/hærværksoprettet artikel, så brugte man bare skabelon, hvis navn man tilfældigvis kunne huske. De havde præcis samme indhold, da jeg ser nonsens og hærværk som to alen af et stykke. Siden har nogen åbenbart besluttet, at skabelonerne skulle være forskellig tekst, men - som Danielle skriver - stadig havne i samme kategori, og så kan jeg godt forstå at der opstår lidt forvirring. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 9. jan 2009, 21:56 (CET)