Wikipedia:Landsbybrønden/Forslag til teknisk forbedring

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Forslag til teknisk forbedring[rediger kildetekst]

Jeg har nu for tredje gang i løbet af ret kort tid oplevet at have mistet flere timers intenst arbejde med en artikel ved som anbefalet at have brugt "forhåndsvisning" under udviklingen, idet jeg er kommet bort fra den side, jeg har været ved at redigere i, fordi jeg har været på jagt efter oplysninger på rundt omkring. Var det mon ikke muligt at udvikle (som ved e-mails) en særlig kladde-teknik, således at man kan gemme halvfærdige ting med mellemrum, og så arbejde videre med dem på vilkårlige senere tidspunkt inden slutresultatet endeligt offentliggøres?

Mvh. --Harlekin96 24. okt 2009, 22:48 (CEST)

Du kunne evt. skrive det i et tekstbehandlingsprogram på computeren indtil du er ved at være færdig.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 24. okt 2009, 22:52 (CEST)
Alternativt kunne du jo også åbne et særskilt browservindue til researchen. --Dannebrog Spy 24. okt 2009, 23:17 (CEST)
Jeg synes egentlig at teknikken fungerer. Prøver du at lukke siden eller surfe videre til en anden side, kommer der en advarsel frem med følgende ordlyd:
"Er du sikker på at De ønsker at navigere væk fra denne side?

Hvis du forlader denne side, vil du miste alle redigeringer du nu har fortaget på denne side!

Tryk OK for at fortsætte, eller Annuller for at blive på den nuværende side."

Man skal således aktivt klikke OK for at komme væk fra siden. Det synes jeg er en god sikkerhed for at man ikke mister sit arbejde.
- Emil Christiansen 24. okt 2009, 23:40 (CEST)
Det er kun hvis man bruger betaversion Emil. --Broadbeer 24. okt 2009, 23:57 (CEST)

Jeg mener at have læst et eller andet sted at funktion faktisk er lige om hjørnet.... --Harthacnut 24. okt 2009, 23:55 (CEST)

Broadbeer: OK, det vidste jeg ikke, men det er faktisk en smart funktion. - Emil Christiansen 24. okt 2009, 23:59 (CEST)

En god idé er at oprette sin egen sandkasse eller klade til sådanne klade-ting, hvis du gerne vil have dem her inde. I dit tilfælde, Harlekin96, kunne siden hedde Bruger:Harlekin96/Klade. Håber jeg har forklaret det klart nok --Anigif 25. okt 2009, 01:08 (CEST)