Wikipedia:Landsbybrønden/Kort med prik

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Kort med prik[redigér wikikode]

Mange artikler er forsynet med et kort, hvor en rød prik markerer en omtalt geografisk lokalitet. Jeg ved ikke, hvordan det fungerer, men adskillige af disse kort er af ringe kvalitet. Prikken sidder forkert. F.eks. kan man se på artiklen om Nekselø, hvor prikken sidder SØ for Kalundborg, inde på det tørre land. Jeg har også set en fransk lokalitet placeret syd for Pyrenæerne. Jeg ved godt, at det er et enormt arbejde at finde og rette fejlene (hvis man ellers ved hvordan), men "nogen" burde kigge på det. I hvert fald ved nye artikler. Og finde ud af, hvordan fejlene opstår. Måske er det noget systematisk. Ditlev Petersen (diskussion) 27. okt 2013, 22:41 (CET)

Der sker næppe meget mere på den front i overskuelig fremtid. Du kan se sidste gang der blev gjort et forsøg på denne liste over brugerbidrag for Byrial (begynd omkring 10.maj 2013). Det er tilsyneladende et sejlivet problem, og af og til får en bruger øje på noget der ligger ude i vandet, hvor det skulle ligge på land. Det er dog vist kun et problem ved (lidt for) detaljerede kort ? - Altså næppe endnu : "Kortproblemer løst" -- Mvh PHansen (diskussion) 28. okt 2013, 07:38 (CET)
Jeg prøvede at finde ud af hvorfor Marseille skulle druknes, men fandt ud af at det kun er i visse artikler det sker. Det er vist en unøjagtighed ved fortolkningen af kortene - og så gav jeg op. --Jørgen (diskussion) 28. okt 2013, 20:12 (CET)