Wikipedia:Landsbybrønden/Ny skabelon til dokumentation for infobokse om personer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ny skabelon til dokumentation for infobokse om personer[redigér wikikode]

Hej allesammen, jeg har lige oprettet en dansk version af en:Template:Person infobox header, som bruges i dokumentationen for infobokse om personer, et eksempel kan ses her. Jeg ville bare høre om alle er enige i det der står i skabelonen før at jeg begynder at indsætte den på dokumentationen for infoboksene om personer. Skabelonen kan ses på Skabelon:Infoboks person reminder. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 8. maj 2014, 17:11 (CEST)

Det står mig ikke ganske klart, hvorfor det kun er infobokse, der skal leve op til kravene. Det er vel hele biografiens indhold ? Det er fint med en skabelon som den foreslåede, jeg håber dog ikke, at den bare skovles ind i alle biografier, men "kun" bliver brugt der, hvor der er et konkret behov for at stramme op. I øvrigt et fint initiativ. Pugilist (diskussion) 8. maj 2014, 17:17 (CEST)
Det er selvfølgeligt rigtigt at alt i en biografi skal følge reglerne, men siden skabelonen kun skal indsættes på dokumentationen for infobokse har jeg skrevet det på den måde. Ideen er at skabelonen skal sidde på dokumentationssiden for infobokse om personer så når nogen går ind på skabelonsiden for f.eks. at få vejledning så får de en reminder. (Det var en lidt klodset forklaring så jeg henviser igen til

en:Template:Infobox person som et eksempel) --InsaneHacker (diskussion) 8. maj 2014, 17:24 (CEST)