Wikipedia:Landsbybrønden/Oprettelse af skabeloner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Oprettelse af skabeloner[redigér wikikode]

Findes der en guide et sted til hvordan man laver skabeloner? Hvis ikke mangler det meget, for jeg ville gerne oprette en til den artikel jeg arbejder på for tiden... Jonatan 25. dec 2005 kl. 23:26 (CET)

Hej Jonatan. Vi har vist i grunden ingen vejledning endnu...kun denne liste over allerede eksisterende skabeloner. Første skridt er at du opretter en side der hedder Skabelon:et eller andet. Her indsætter du hvordan din skabelon skal se ud - f.eks tabel og farver og den slags. Skabelonen sætter du ind på en side med {{et eller andet}}. Hvordan variablerne virker er jeg ikke helt sikker på lige nu - måske kan du finde inspiration i listen - minibussen er nogenlunde overskuelig - her er et eksempel på en artikel, hvor minibus-skabelonen er indsat i bunden. Håber det kan hjælpe :-) - Godnat herfra. Mvh Malene Thyssen 25. dec 2005 kl. 23:58 (CET)
Jeg er ikke så godt inde i det tekniske, så jeg fandt en skabelon hvor rammer, farver mv. passede mig, og klippe-klistrede til skabelon:et eller andet og indsatte min egen tekst. Det er selvfølgelig ikke sikkert du kan det, hvis du skal lave en avanceret skabelon... G®iffen 28. dec 2005 kl. 21:19 (CET)
Jeg har lagt en lille vejledning for det tekniske op op m:Hjælp:Skabeloner. -- /Poul G 30. dec 2005 kl. 16:52 (CET)

Kinesisk tekst[redigér wikikode]

Tak så, tak så !! Skabelon:Kinesisk_tegn
Af uransagelige grunde er min takken forsvindet fra Wikipedia:Landsbybrønden, selvom den godt nok kan ses hvis man går på undersiden Wikipedia:Landsbybrønden/Oprettelse af skabeloner . Så nu har jeg flyttet takken en tak .
Sechinsic 6. jun 2009, 10:38 (CEST) , tidligere 4. jun 2009, 21:47 (CEST)
Jeg er heller ikke så godt inde i det tekniske, og er ikke helt så heldig som G®iffen . Jeg har nemlig redigeret i Pinyin så der nu er kinesiske tegn på siden . Jeg ville gerne sætte en notits herom, og der findes også en skabelon fra den engelske wiki : wiki:Siden indeholder kinesiske skrifttegn . Men den hér skabelon er lidt for spidsfindig for mig . Er der nogen der kan hjælpe ? (skrev Sechinsic (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Prøv at arbejde videre med den norske no:Mal:KinesiskTekst
Zhongwen.svg Denne siden inneholder Kinesiske skrifttegn.
Uten installerte fonter vil teksten vises som spørgsmålstegn eller bokser i din nettleser.
Hvordan legge til støtte for kinesisk
-- Mvh PHansen 4. jun 2009, 20:21 (CEST)
Hey, tak for det !! Skabelon:Kinesisk_tegn
Sechinsic 4. jun 2009, 21:47 (CEST)