Wikipedia:Landsbybrønden/Oprydning i oprydning?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Oprydning i oprydning?[redigér wikikode]

En del af kategorioptællingerne under WP:Oprydning indeholder elementer, der ikke er artikler. I langt de fleste tilfælde (måske alle?) er vi kun interesserede i artiklerne (eller skabelonerne). Jeg vil derfor høre, om der er opbakning til at jeg gennemgår de tilhørende skabeloner, og sørge for at de kun sætter kategorien på sider i artikelnavnerummet vha {{Artikel_eller_andet}}? Derudover vil jeg gerne høre hvaad folk synes om at inkludere en optælling af Kategori:Artikler_som_bruger_forældet_skabelon under Prioritet III - administrativt. -- NisJørgensen (diskussion) 12. jan 2018, 00:55 (CET)

Jeg har tjekket, at der er 76 kategori, som vises på WP:O. Dog er nogle system-kategorier, som vi ikke kan rører ved.
Reelt er det kun et problem med optællingen, hvis der er mange fra andre navnerum end artikler i dem eller rapport-kategorier nærmere sig at være tømt for artikler, hvor man gerne vil have antal ned på 0. Resten er i småtingsafdelingen.
Jeg har tjekket de mange kategorier via et databasedump. Kategori:Kilder mangler have fleste - den har jeg rettet til. Jeg retter resten hen af vejen, hvis der er nogle stykker.
Der bør optages flere kategorier ind på WP:O, hvis de findes. Kategori:Artikler som bruger forældet skabelon kunne godt optages. --Steen Th (diskussion) 13. jan 2018, 12:03 (CET)