Wikipedia:Landsbybrønden/Oversættelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Oversættelse[rediger kildetekst]

Må man gerne oversætte artikler fra engelsk til dansk, uden at tilføje eller redigere noget? Spørgsmålet vil måske virke dumt for erfarne brugere, men jeg er meget, meget ny på Wikipedia!

Du er endda meget velkommen til at oversætte kvalitets-artikler fra engelsk (eller andre sprog) til dansk. Vi opforder til det. God arbejdslyst, og spørg endelig, hvis der er flere ting. Hvis du vil have live-hjælp kan jeg opfordre til at gå på den danske Hjælp:Chat. Mvh.--Anjoe (Anders) 30. nov 2005 kl. 16:37 (CET)
Tak. Mvh. Thrane
Jeg ved ikke hvad du har i tankerne, men kig evt. på de efterspurgte artikler eller projektet ugens oversættelse, hvis du savner et godt udgangspunkt. Det er også helt i orden at oversætte artikler om emner, der interesserer dig, og som mangler her hos os (det har jeg selv gjort en del). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 30. nov 2005 kl. 17:02 (CET)
Jeg er helt enig i ovenstående, men tilføjer lige en advarsel fra en velkendt "deltager" på dansk wikipedia: "Hold dig fra at oversætte artikler om emner, du ikke selv forstår". Det går ofte grumme galt... --Sir48 (Thyge) 1. dec 2005 kl. 09:28 (CET)