Wikipedia:Landsbybrønden/Patruljanters objektivitet?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Patruljanters objektivitet?[rediger kildetekst]

Et simpelt spørgsmål! De patruljanter her på dansk wikipedia, hvilke regler og normer agere de under? De almene og beskreven på forsiden, eller gælder der anden form for opførsel når man er "patruljant"? Jeg har desværre oplevet mange mange episoder med @madglad, hvor personen indsætter mange skabeloner på artikler, som måske bare mangler ti gode ord, for at blive fin. Udelukkende fordi man ikke selv gider! Hvad er en patruljants opgave, og har de flere beføjelser til at bespotte de få som opretter og udvider? --94.191.184.98 1. jul 2016, 00:46 (CEST)

Spørgsmålet er retorisk, Royal Export, da du kender Wikipedia godt nok til at vide, hvor du kan finde svaret. Ellers kan du få dette svar: Du kan læse om det i Wikipedia:Patruljanter. Og husk at logge dig ind, du er ikke blokeret længere, så vidt jeg ved. --Madglad (diskussion) 1. jul 2016, 00:55 (CEST)
Hvorfor ikke svare på spørgsmålet om dine handlinger, kontra problemet. Dine handlinger og redigeringer konflikter med Wikipedias formål. Hvorfor? Hvorfor bliver du ved med din modstand overfor IP-brugere, og oplysninger du ikke selv vil undersøge?? Du siger negativt "hej" til "Royal Export", men gør igen intet konstruktivt og bibringende for indholdet i artikelrummet. 94.191.184.67 1. jul 2016, 01:10 (CEST)