Wikipedia:Landsbybrønden/Selvlukkende HTML-tags

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Selvlukkende HTML-tags[rediger kildetekst]

Der kommet et nyt tjek i Mediawiki, hvor der tjekkes for om selvlukkende HTML-tags er ved på en positivliste i HTML5 og de sider som falder igennem kommer i Kategori:Sider der bruger ugyldige selvlukkende HTML-tags. En typiske er selvlukkende HTML-tags er <br /> som stadig er tilladt. Positivlisten er i phab:T134423 og er her også

De tags, som typisk falder imellem er span og div. Fx <div style="clear:both"/> skal ændres til <div style="clear:both"></div>

Jeg vil snart bot-rette dem som findes. Og i forhold til andre wiki' - så er det meget lidt vi har.... --Steen Th (diskussion) 17. jul 2016, 11:06 (CEST)

Prøv at se listen af sider i kategorien. Er en robotretning en god ide? --Madglad (diskussion) 17. jul 2016, 11:44 (CEST)
Jep - det er en god at gøre det med bot for de fleste. Hvis der sker manuelt er der større risiko for at lave fejl. Og har jeg rettet nogle af dem med bot. Men pt. haster det ikke at få det gjort - skal bare gøres inden det giver problemer. Og mange af dem er også ret svære at finde. Men der er del div-clear som bør ændres til at bruge {{-}} istedet - dem tager jeg i hånden. --Steen Th (diskussion) 17. jul 2016, 12:05 (CEST)