Wikipedia:Landsbybrønden/Skabeloner for Leksikon.org

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Skabeloner for Leksikon.org[redigér wikikode]

Jeg har lavet skabelonen {{Fra Leksikon.org}} afledt af skabelonen {{Lexopen}}. Jeg ville egentlig have oprettet den under navnet {{Leksikon.org}}, men den skabelon er en ekstern henvisningsskabelon.

Jeg synes, at skabelonen {{Fra Leksikon.org}} bør flyttes til {{Leksikon.org}}, og den som i forvejen hedder {{Leksikon.org}}, bør flyttes til noget andet. Hvad siger I andre?

Mvh Christian Giersing (Skriv til mig her...) 29. dec 2008, 20:20 (CET)

Det vil være lidt dumt, da det er den skabelon der bliver brugt til at lave kildeangivelser med. Man kan argumentere for at den skal gøres lidt mere synlig, men det ville være rimeligt upraktisk at flytte rundt. -- Anders Wegge Keller (diskussion) 29. dec 2008, 20:24 (CET)
Hvis den skal bruges, bør den erstatte den anden skabelon helt. Alle artiklerne skal så selvfølgelig lige rettes. --Pred (diskussion) 29. dec 2008, 20:31 (CET)
Jeg kan slet ikke se, hvorfor den skulle flyttes. Den oprindelige skabelon bliver forhåbentligt brugt i langt større udstrækning end den nye og det nye navn siger også hvad det er. Antallet af artikler, hvor den nye skabelon bør anvendes burde også for mig at se udfases hurtigst muligt af grunde diskuteret her. --Sabbe 29. dec 2008, 20:44 (CET)

Se dette indlæg: Wikipedia:Landsbybrønden/Fjernelse af indhold fra leksikon.org. --Pred (diskussion) 5. jan 2009, 21:21 (CET)