Wikipedia:Landsbybrønden/Skribent

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Når man som skribent lægger indlæg ind som man mener er relevant, hvorfor kan andre så bare få lov til at slette dem fordi de mener de ikke er relevante? Virker som om det mere kører efter et diktaturs regler her, starks man har skrevet noget bliver det fjernet (også selv om man har dokumentation!) --S Starlight 24. aug 2011, 15:35 (CEST)

Det kan de heller ikke, medmindre dette bliver begrundet med henvisning til en eksisterende politik eller norm, eller at der bliver begrundet på en diskussionsside. I sidstnævnte tilfælde kan man så tage en diskussion om det. Enhver tilføjelse kan diskuteres efter princippet "Hvis jeg ikke er enig, så kan jeg slette og så diskutere om det var rigtigt gjort". Ikke "Hvis jeg ikke er enig, så diskuterer jeg, og så sletter jeg, hvis der er konsensus om det". Det sker for at forhindre eventuelle usandheder. Kan du henvise til en specifik sletning, som du ikke er tilfreds over? --Masz 24. aug 2011, 15:40 (CEST)
Jeg mener ikke at en oversigt over slangord for diarre og pornofilm er relevant i United Nations Peacekeeping Force in Cyprus, dokumentation eller ej.
Derfor fjernede jeg den og gav dig en begrundelse på din diskussionside, samt kommenterede dit spørgsmål på Diskussion:United Nations Peacekeeping Force in Cyprus.(Skrev Knud Winckelmann (diskussion • bidrag) 24. aug 15:44. Husk at signere dine indlæg.)