Wikipedia:Landsbybrønden/Wikipediajournalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Wikipediajournalen[redigér wikikode]

Er projektet igen totalt strandet eller hvad? Der har ingen nyheder været siden juli 2012. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 28. dec 2012, 16:04 (CET)

Hvis der skal være nogle nyheder, skal der jo være nogen til at skrive dem. Selvom det sikkert ikke nytter noget efter fem måneder i træk uden nyheder, kunne man måske ændre udgivelsesfrekvensen til f.eks. fire numre om året. Desuden kunne dem, der går op i den slags, måske skrive om de forskellige udnævnelser forskellige artikler får (fremhævet indhold) og ugens artikel samt opdateringer af diverse projekter, der er på Wikipedia. Og (som det også er sket hidtil) nyheder om brugere, der har fået ændret sine rettigheder. Alternativt kunne vi jo også bare lukke journalen og smække en {{historisk}} på.
- Sarrus (db) d. 28. dec 2012, 16:23 (CET)
Wikipediajournalen som en forsinket udgivelse med en fast udgivelsesdato fungerer ikke. Lav istedet en liste der sammensmelter Wikipedia:Wikipediajournalen og Wikipedia:Bekendtgørelser og lav en løbende udgivelse ligesom f.eks. Wikipedia:aktuelle begivenheder. --Danand (diskussion) 30. dec 2012, 08:23 (CET)
Altså en slags Wikipedia:Aktuelle begivenheder, bare med Wiki(m/p)ediarelevante nyheder? Hvad skulle den side så i givet fald hedde? Og vil det ikke reelt betyde en nedlæggelse af både journalen og Wikipedia:Bekendtgørelser? Og, hvis der er løbende nyheder, skal de vel så heller ikke videredistribureres til folks diskussionssider, som journalen er blevet det?
- Sarrus (db) d. 30. dec 2012, 09:39 (CET)
Man behøver vel ikke opfinde et nyt navn, men bare ændre funktionen/indholdet af 'Wikipediajournalen' eller 'Bekendtgørelser'. Og ja, diskussionsside-distributionen bør i modellen med løbende udgivelse droppes. --Danand (diskussion) 31. dec 2012, 00:05 (CET)

Jeg har forsøgt at skrive et indlæg i Wikipediajournalen, men jeg er ikke sikker på, at jeg har gjort det korrekt. Hvis jeg har gjort noget forkert – og jeg beklager naturligvis, hvis dette er tilfældet – må I meget gerne rette fejlen, hvis det er muligt. Jeg synes, det ville være meget trist, hvis Wikipediajournalen lukkede, omend det muligvis ville være en god idé at ændre udgivelsesfrekvensen. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 1. jan 2013, 04:56 (CET)

Jeg er ganske enig med Cgtdk herover - jeg holder meget af at læse journalen, uanset udgivelsesfrekvensen, og vil derfor være ked af at se den markeret {{historisk}}. Hvis det kan holde projektet i live at sætte udgivelsesfrekvensen ned til kvartalsvist er jeg bestemt positiv herfor. --Medic (Lindblad) (diskussion) 6. jan 2013, 22:23 (CET)