Wikipedia:Sammenskrivningsforslag/Skovhave (landbrug)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er i tvivl, men burde Skovhave (landbrug) og Skovagerbrug ikke sammenskrives? Den første er jo bare en moderniseret anvendelse af den anden. --Honymand (diskussion) 2. apr 2017, 11:58 (CEST)

Jeg ser nu ikke lige forskellen til en:agroforestry. Ordene skovhave, skovagerbrug og skovlandbrug kan nok betegne forskelle i tidsperiode (forhistorisk eller nutidigt), om det er oprindelige folk eller moderne kulturer, og omfanget (en have eller store arealer). Men dækker alle betegnelserne ikke over at man blander dyrkning af træer (for tømmer og frugt) og buske (for frugt) med passende almindelige afgrøder. Muligvis kan jeg ikke se skoven for bare ... --Honymand (diskussion) 8. apr 2017, 20:53 (CEST)
  • Sammenskriv Jo, det er nok rigtigt, at skovhave er en form for skovagerbrug. I skovhave-artiklen findes en henvisning til agerskovbrug, der vel er det samme som skovagerbrug. I den engelske agroforestry findes en henvisning til forest gardening i afsnittet Agroforests. Jeg synes, at Skovagerbrug blot skal reduceres til en omdirigering til skovhave-artiklen uden at noget tekst skal tilføjes denne. --Weblars (diskussion) 11. apr 2017, 15:57 (CEST)
  • Sammenskriv Ja, du har ret - den skal blot reduceres til en omdirigering til skovhave-artiklen. --Honymand (diskussion) 11. apr 2017, 21:32 (CEST)
Konklusion:
Da ingen har gjort indvendinger, ændres artiklen til en omdirigering som foreslået. Vh. SorenRK (diskussion) 17. jun 2017, 15:47 (CEST)