Wikipedia:Sletningsforslag/Østervrå Bibliotek

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Østervrå Bibliotek er bare en filial af et kommunalt bibliotekstilbud. Man kan sætte spørgsmålstegn ved, om de enkelte kommuners samlede bibliotekstilbud generelt er notable, men der skal godt nok meget til for at gøre en filial notabel. Og det er ikke godtgjort her.

Jeg vil nu mene at det er den anden vej rundt - det enkelte bibliotek kan have spændende historie, arkitektur osv., mens en kommunes biblioteksvæsen stort set bare kan opsummere data, hvad der almindeligvis gøres lige så godt eller bedre i en artikel om kommunen som sådan. Det ændrer ikke på at denne specifikke biblioteksfilial ikke er beskrevet på en måde, der berettiger til en artikel. --Palnatoke 3. sep 2009, 09:24 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet Fuldstændig enig! mvh Christian Giersing [ disk + bidrag + e-mail ] 3. sep 2009, 09:55 (CEST)
 • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - Kunne man ikke indskrive artiklen i Frederikshavn Kommunes Biblioteker, som den jo er en filial af? Denne artikkel indeholder desuden, og endda bedre beskrevne, afsnit om de andre filialer i kommunen. Venligst Harne 3. sep 2009, 10:53 (CEST)
  Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg kan faktisk godt følge Palnatokes tankegang, og jeg er også af den opfattelse, at der sagtens kan være notable enkeltbiblioteker (men at det naturligvis ikke er tilfældet her). Man kunne dog også vælge, som Harne lægger op til, at vi har artikler om de enkelte kommuners tilbud med fokus på det særlige for netop denne kommune samt evt. bemærkelsesværdige filialer. Frederikshavn Kommunes Biblioteker er jo et interessant eksempel, selv om denne artikel efter min mening har lidt for mange reklamerende afsnit. Den har dog også afsnit om et par af filialerne, som har en langt bredere interesse end lige Østervrå. Jeg har det fint med at indskrive de få informationer i den aktuelle artikel i den store kommunebiblioteksartikel. --Arne (Amjaabc) 3. sep 2009, 12:43 (CEST)
  Har nu taget konsekvensen og ændret til Sammenskriv ovenfor. Arne (Amjaabc) 30. sep 2009, 17:53 (CEST)
  Et problem med Frederikshavn Kommunes Biblioteker er, at den stort set ikke handler om emnet, men i stedet om Frederikshavn Kommunes biblioteker - det er jo mest af alt en samleartikel for emner, der hver især kun lige klarer sig.. der er ikke meget om selve organisationen. --Palnatoke 3. sep 2009, 12:49 (CEST)
  Symbol merge vote.svg Sammenskriv Men Frederikshavn Kommunes Biblioteker består trods alt i al væsentlighed af Frederikshavn Kommunes biblioteker? Måske er organisationen slet ikke så vigtig? Jeg tilslutter mig Harne. Jeg kan ikke forstå, hvorfor vi ikke skal dække vigtige kommunale institutioner som biblioteker og skoler. En passende måde er muligvis at have én artikel per kommune med alle biblioteker, én for folkeskolerne osv. Sådanne institutioner har ofte en interesseant historie. Et gymnasium jeg gik var f.eks. først en pigeskole, bygget i år xx, tegnet af en arkitekt i en byggestil der var typisk og har i dag muligvis en særlig linje, der kun findes på et andet gymnasium i Danmark. Et bibliotek jeg har benyttet mig af var måske det første, der tog RFID i brug. Et andet er designet af Arne Jakobsen og har haft elektronisk registering af bogudlån siden august 1996 efter at have været lukket i en uge, hvor bibliotekarerne nok har haft travlt med at klæbe stregkoder. Vi har plads nok og jeg kan virkelig ikke se nogen grund til på forhånd at udelukke skoler og biblioteker. Ofte er det nok alligevel bedst kun at have én artikel per kommune med mindre de enkelte institutioner i sig selv er bemærkelsesværdige. Nillerdk 3. sep 2009, 12:54 (CEST)
 • Symbol merge vote.svg Sammenskriv - --Pusleogpixi 16. sep 2009, 22:59 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
2 brugere foreslår sletning, 4 foreslår sammenskrivning i Frederikshavn Kommunes Biblioteker. Artiklens indhold sammenskrives hermed. --Arne (Amjaabc) 30. sep 2009, 17:53 (CEST)