Wikipedia:Sletningsforslag/Abildgårdskolen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg kan ikke se, at Abildgårdskolen har meriter nok til at kunne tilkomme en artikel her. --Pacx 17. maj 2011, 16:45 (CEST)

  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Skal vi ikke lige få afgjort det andet forslag, så vil artikler om skoler som denne kunne slettes uden diskussioner (forudsat at den slettes). --Arne (Amjaabc) 17. maj 2011, 17:21 (CEST)
    • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jo lad os det. --Pacx 18. maj 2011, 17:23 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold --Rmir2 18. maj 2011, 22:49 (CEST)
    • Symbol comment vote.svg Kommentar - Rmir2, hvad er årsagen til, at du vil beholde denne, men ikke Herfølge Privatskole. Det er lidt svært, at se når du ikke nytter en kommentar til din holdning. --DanNav 19. maj 2011, 12:13 (CEST)
Det enkleste svar er, at denne artikel har samme potentiale som fx Mellervangsskolen. Der vil kunne skrives folkeskolehistorie og lokalhistorie (fx i perspektivet overgang fra "den stråtækte" til centralskoler). Folkeskoler (og naturligvis mellem- og videregående uddannelsesinstitutioner som handelsskoler, tekniske skoler, højskoler, seminarier og lignende) er en integreret del af lokalsamfundet og dets udvikling (tænk blot på Haslevs rolle som skoleby). Jeg henviser iøvrigt til diskussionen under Mellervangskolen. Derimod anser jeg privatskoler som privatøkonomiske projekter, der især interesserer sin for værdien af den reklame, som en omtale på Wiki giver. Af samme grund er jeg enig i at slette fx køreskoler og alskens private kurser. Skal en privatskole omtales, skal den have en særlig grund dertil. Det kan være hvis den har haft en eller flere elever, som siden og af andre grunde i sig selv er notable til omtale. I dette tilfælde synes der imidlertid intet sådant grundlag at være. hilsen --Rmir2 19. maj 2011, 19:19 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - I forhold til Herfølge Privatskole har denne skole 4 DAMP-klasser, der gøre at dette skole har noget særligt i forhold til andre almindelige skoler. Derfor notabel nok.--
     •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. jun 2011, 12:35 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ingen enighed om at slette, så artiklen beholdes.
--Arne (Amjaabc) 20. jul 2011, 18:25 (CEST)