Wikipedia:Sletningsforslag/BBK Varde

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:Heb har markeret artiklen BBK Varde med {{notabilitet}}. Trade 22. dec 2011, 09:14 (CET).

  • Spørgsmål Burde vi tage en principdiskussion om lokale afdelinger af sportsklubber er notable? Det forekommer mig at være et ofte tilbagevendende emne blandt afstemninger. hilsen--Rmir2 22. dec 2011, 11:13 (CET)
  •  Kommentar Jeg forstår ikke hva du mener. Sådan som jeg læger artikle så er det en selvstændig bokseklub, som ikke er en lokal afdeling af en anden klub. Hvor læser du at det er en lokal afdeling? Mvh. Trade 22. dec 2011, 11:18 (CET)
  • Slet - Sportsklubber har normalt ikke lokalafdelinger. Til gengæld er de oftest medlemmer af sportsforbund, som det er tilfældet her. Der findes i øvrigt kriterier for sportsklubber her, men dem er BBK Varde for ung til at opfylde. --Dannebrog Spy 22. dec 2011, 16:18 (CET)
  • Tak for henvisningen. Betyder det, at vi kan afgøre den tilsvarende afstemning om Københavns Frisbee Klub (se ovenfor) uden yderligere debat? Eller er det ikke mere hensigtsmæssigt at tage en ny principdiskussion om notabiliteten af sports- og fritidsklubber med henblik på fremtiden og eventuelt nyformulere retningslinierne? I så fald ville vi kunne spare mange afstemninger. --Rmir2 22. dec 2011, 16:45 (CET)
Kriterierne er formuleret med henblik på at kunne bruges på tværs af sportsgrenene med inddragelse af objektive forhold som offentlig adgang til kampe og resultater (= interesse for andre end deltagerne) og minimumsalder (= levedygtighed). Men tvivlstilfælde kan ikke helt undgås, som f.eks. netop med frisbee som er lille i Danmark men noget større i andre lande. Her er det et spørgsmål om hvor large man vil være, og hvor sandsynligt det er, at der også kommer artikler om andre mere betydningsfulde klubber. Dog bør man også være opmærksom på, at der ved så små klubber er høj risiko for, at artiklens opretter er tæt-på. Noget der efter min mening bør give anledning til sletning uden diskussion og uden hensyn til eventuel notabilitet.
En ny diskussion om kriterier for sportsklubber tror jeg ikke er nogen god ide. De sidste par gange har antallet af diskussionsdeltagere været forsvindende lille. De nævnte kriterier er således reelt blevet til ved konsensus mellem undertegnede, der formulerede dem, og EPO, der oprettede normen. Noget der ikke ligefrem tyder på den store interesse blandt brugerne. Dog kunne det være relevant at få formuleret nogle kriterier for biografier for sportsudøvere. --Dannebrog Spy 22. dec 2011, 23:50 (CET)
  •  Kommentar - Idet der ikke var en korrekt indsat sletteskabelon på artikelsiden, fremgik det ikke umiddelbart, at der var en slettediskussion i gang på denne side. Jeg skal derfor henstille til, at der ventes minimum tre dage før der konkluderes på diskussionen, således at evt. læsere af artiklen, der ikke har været opmærksom på slettediskussionen også kan bidrage. Med venlig hilsen Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 28. dec 2011, 12:33 (CET)
Konklusion:
Det er jo ikke den vilde debat der har været, men den eneste meningstilkendegiver har været for sletning, og der må således være konsensus om at slette: Slettet. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 4. jan 2012, 13:03 (CET)