Wikipedia:Sletningsforslag/Gjølen festival

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Udover at den er copyvio, så kan jeg ikke se notabiliteten i hvad der ligner en stor havefest.

Slet - Knud Winckelmann 30. jun 2010, 09:57 (CEST)

Aha, nu er der kommet lidt tal på, men jeg mener stadigt ikke at 600 deltagere er nok til at den bliver notabel. Knud Winckelmann 30. jun 2010, 10:05 (CEST)

jeg er gæst hvert år på festivallen og synes da ikke at du kan udelukke siden bare fordi den måske er lidt lille.

den har jo planer om at vokse sig større . . man skal jo begynde et sted. i år har jeg foreksempel hørt at der er 800 tilmeldte. der er så mange andre små opslag her på wikipedia, hvorfor må der ikke skrives om en hyggelig festival.

prøv og skriv lidt om hvad der ellers skal gøres for at den kan blive. så arbejder jeg på det. (Skrev 80.161.174.17 (diskussion) 30. jun 2010, 08:14. Husk at signére dine indlæg.)

  • Slet Jeg er mest stemt for sletning, selv om det ikke er helt indlysende, om festivalen kan fortjene en artikel eller ej. På den ene side er 6-800 mennesker ikke så lidt, men på den anden side har jeg været med til adskillige byfester, der har haft mindst lige så mange deltagere, uden at de kan siges at have mere end snæver lokal interesse. Når jeg ser på de folk, der spiller på denne festival, er det jo ikke ligefrem topnavne - jeg ved, man skal være forsigtig med den slags, men jeg mener, at jeg har et rimeligt kendskab til den danske musikscene, og jeg har ikke hørt om nogle af navnene.
Argumentet med, at den har planer om at vokse sig større, giver ikke adgang til en artikel. Når den har vokset sig større, kan den naturligvis få en artikel, men vi sætter fx også grænsen omkring politikere, så opstilling til folketingsvalg giver ikke ret til en artikel - selv om personerne har planer om at "vokse sig større" (læs: blive valgt ind). Hvis de vælges ind, får de en artikel.
Det er ikke et spørgsmål om små eller store artikler - det handler basalt set, om artiklen har bredere interesse - det vi kalder notabilitet. Mvh. Arne (Amjaabc) 30. jun 2010, 14:10 (CEST)
  • Behold Hvorfor må der ikke være en artikel om Gjølen festival.

Jeg er med på festivallen som gæst hvert år, og synes da ikke at du kan fjerne siden for potentielt 1000 gæster . .

I kan skrive om så mange andre festivaller, hvorfor skal de små holdes uden for.

Der er også mange andre artikler på wikipedia der ikke har særlig stor relevans, foreksempel en to linjer side om en mgp stjerne fra 2001 . . Hvor relevant er den. ? - (Skrev 80.161.174.17 (diskussion • bidrag) 30. jun 2010, 10:14. Husk at signere dine indlæg.)


  • Behold - Det er vel ikke antallet af deltagere der afgør notabiliteten, men om artiklen er almen interessant, og det synes jeg det er, at en havefest er vokset til en festival. Den såkaldt brede interesse er jo et ret subjektivt begreb; jeg kan da komme på 1000'vis af artikler der i mine øjne ikke har bred interesse ;-) - men som jeg ser det bør Wikipedia også have plads til kuriøsiteter, og byfesterne må for min skyld også gerne få plads. - Nico 3. jul 2010, 09:41 (CEST)
  • Neutral - Jeg har valgt at stemme neutralt, men vil dog lige kommentere, at jeg aldrig har hørt om festivalen selv om jeg er fra Aalborg. Algiz 3. jul 2010, 11:29 (CEST)
  • flyt - Virker mere som en byfest, så hvorfor ikke bare flytte indholdet til et afsnit i Gjøl. --Casper 13. jul 2010, 02:35 (CEST)
  • Behold Det er en offentlig tilgængelig festival med flere optrædende orkestre, der er booket udenfor arrangørernes egen kreds. 80.196.52.234 20. jul 2010, 14:24 (CEST)
  • Behold jeg synes at det er en god artikel med meget relevans --trade 31. jul 2010, 15:31 (CEST)
  • Behold jeg synes også at artiklen skal beholdes. Jeg har lige været til festival der ovre, og de foreløbige gæsteoptællinger var 1200 gæster. Det mener jeg ikke er for snævert og kan give anledning til at snakke om notabilitet. Der er bl.a. også skrevet om nakkefestival og den er, mig bekendt, ikke større. !
  • Slet Enig med Knud Winckelmann. Kroket og stangtennis kvalificerer ikke rigtigt til omtale. Desuden ligner dele af teksten (om drikkevarer og mad) ærligt talt skjult reklame. At der muligvis er andre arrangementer, der heller ikke burde være omtalt, er ikke noget argument for at bevare den.--Rmir2 4. aug 2010, 16:41 (CEST)
Konklusion:
Selv hvis man trækker ip-stemmerne fra er der ikke overvældende flertal, så artiklen beholdes
- Sarrus (db) d. 4. aug 2010, 17:51 (CEST)