Wikipedia:Sletningsforslag/H.C. Andersen-Samfundet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne forening arrangerer nogle udflugter og foredrag for dens 200 medlemmer. Men det virker ikke til at de ellers har nogen større indflydelse på verdens gang. --|EPO| COM: 30. jan 2012, 19:37 (CET)

  • Behold. H.C. Andersen-Samfundet i Odense arbejder ligesom sin søsterforening i København for at udbrede kendskabet til H.C. Andersen og Hans værk. Med i bestyrrelse i H.C. Andersen-Samfundet i Odense sidder desuden både Ejner Asgaard og Johan de Mylius. -Ejner Asgaard er Overinspektør for HCA ved Odense Bys Museer og professor, dr.phil. Johan de Mylius er leder af H.C. Andersen-Centret ved Syddansk Universitet. Bruger:Danand 30. jan 2012, 23:46 (CET)
  • Slet - Umiddelbart kan jeg ikke se, at H.C. Andersen-Samfundet opfylder kriterier for foreninger. Selve foreningen er, så vidt jeg kan se af deres regler (det er ikke lykkedes mig at finde en side om foreningens historie) stiftet 12. august 1924, så den har sådan set holdt rimeligt længe. Desværre lider den af, at have en Københavnsk navnebror, som er der er mere gang i; de fleste omtaler jeg har kunnet finde i landsdækkende dagblade, lader til at være om Københavner-foreningen. En fælles side om de to (selvstændige) H.C. Andersen-Samfundet institutioner, kunne givetvis nok opfylde kriterierne (som Københavnerne skriver: "De to foreninger har selvstændige bestyrelser og aktiviteter, men har i de senere år haft et fint samarbejde.") - det vil i mine øjne ikke være anderledes, end at vi nævner flere definitioner af begrebet i artiklen Storby. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 31. jan 2012, 08:31 (CET)
  • Behold - Pr. mit indlæg på diskussionssiden. --Saddhiyama 1. feb 2012, 10:59 (CET)
  • Behold Den kan skrives sammen med den københavnske forening (som den jo egentlig er nu) — (Skrev Fnielsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Behold - Helt klar notabel forening, med den lange historie. Trade 10. feb 2012, 09:19 (CET)
Konklusion:
Ikke konsensus om sletning. Artiklen beholdes. Pugilist 11. feb 2012, 13:59 (CET)